otp direktbroker nyitóoldal helyett: "Technikai okok miatt a tranzakció eredményét nem tudtuk megjeleníteni
kérjük, később ellenőrizze a Tranzakciók ellenőrzése menüpontban, vagy
hívja fel az ügyfélszolgálatot a 0613666666-os számon."
Ez egy régi elavult, de viszonylag megbizható, ilyen "szigetekből" áll össze és toldozzák-foldozzák régóta. Egy ilyen kaliberű banki szoftver fejlesztése nem 2 perc és 2 forint, és 2 ember, valamint a fókusz nem igazán a tőzsdén van az OTP-nél.. azé van, hogy mégis legyen valami, de nyűg nekik. a lóvé inkább másból folyik be, akko meg mit vesződjenek.. Tégy egy szivességet magadnak, rendes brókercég kell.. ha van.. ez max buyandhold.. itthonra.. A k&h már nagyon igéri, az erste meg már régebb óta igéri :D Na a certifikát meg a másik fele, az ilyen addig jár a korsó a kútra téma :) https://cdn.portfolio.hu/articles/images-o/b/r/o/brokercegek-rangsora-347845.png
Engem felhaborit egy vagyont elkernek es nem müködik sokszor szar adatot mutat ha reklamalok csak annyi hogy jóváirnak egy honapot hmm nem igaz hogy nincs piz egy informatikusra ma csak teljesen vakon adtam be az eladasi megbizast fogalmam nem volt mi van az ajanlati könyvbe
nálam a dax ts volt úgy,h "kiesett egy fél óra". lefagyott. a kötéslistát csak 16:00-tól mutatta, amikor visszatért az életbe. ennyit a professzionális AI MI technológiákról.
Kivételesen nem probléma, csak egy kérdés. Van az OTP-nél az állományi díjnak valamilyen maximuma? Elég ijesztő összegeket fizetek és ez visszatart attól, hogy nagyobb összegű befektetést tartsak ott. A kondíciós listában nem találtam maximum összeget, vagy csak rosszul láttam?
Ha piaci áras megbízást adsz, akkor az utolsó ismert ár szerinti kalkulációra még 10% fedezetet vár a rendszer. Adj limit áras megbízást, arra nem kell plusz fedezet. Ha a limit árasra is ilyen hibát kapsz, akkor ügyfélszolgálat.
OTP Direktbroker problémák