Igen ezek jó dolog,hogy talán menni fog.Nekik kellene egyébként infórmációt szólgáltatni az előfizetőnek,tőzsde nyitás előtt, hogy ne is próbálkozzon senki.Az is tökéletes, ahogy te csinálod,de az ember nem azért tartja mellesleg a megtakaritását az otp- nél pl.
Vagy adjanak ki egy hivatalos közleményt, tisztelt ügyfelek a mai nappal fefüggesztjük a direk bróker szolgáltatás,mert a rendszerben keletkezett hibát képtelenek vagyunk kijavítani.(Egyébként szerintem nem is akarják)És kezdjenek el gondolkozni a kompenzáción.
Ja és egyébként, nem csak a havidíjat kellene ebben az esetben jóváírni a számlán, hanem a napi,real time adatok közlése hiányában felmerülő kényszer eladások tranzakciós díjjait is!Minimum Tisztelt Csányi úr!Mert a telefonos segitséggel, mire a brókert, vagy az ügyintézőt eléri az ember,lemegy a nap, meg az árfolyam is.Ezért lett kitalálva a direkt bróker.
Az a probléma ebben az országban, hogy pont a pénzügyi felűgyelet, az otp--vel kapcsolatban a kifejezetten elnéző,hogy finoman fogalmazzak, mert azt más jelzővel kellene illetnem,az mnb-s bandzsával az élen.Egyébként a real time adatszolgáltatás biztosítása végett, hogy tudjon az ügyfél daytradelni a számlájan, kötötte velük a direkt bróker szerződést,nem másért, amelyet pl.mint most mondod, hogy 3 napja ennek nem tesz eleget,ügyfeleknek hivatalos tájékoztatást elmulasztanak nyújtani,stb,stb.Az ügyfélnek kell magán nyomozásba kutakodni,ez elfoghatatlan magyarország piacvezető bankjától.
En bizakodó vagyok miután azt mondták,hogy ez az összeg csak zárolva van egyelőre 15 napig és így valszeg visszakerül majd a számlámra is,hogy jeleztem hogy közöm nincs a tranzakcióhoz. Az új webkártyát is elkezdték létrehozni ami hiába csak virtuálisan létezik,mégis 1 hétbe telik. Ez a kártya direkt azért van nekem,hogy ennek az adatait adjam meg egy netes vásárlásnál (erre rakok át mindig pénzt a főszámlámról) és ne a főkártyámét amin a sok pénz van.
Ugyan ez.Jött SMS 26.50 euró levonásról ismeretlen helyről mindenféle beleegyező kód nélkül.Reklamáltam, de csak néztek,és a kártyámat le kellet tiltani.Majd kivizsgálják.
OTP Direktbroker problémák