Valaki hívott le mostanában adóoptimalizáló riportot? Nekem hetek óta nem hoz le listát. Kétféle jelenség van, az egyik, hogy kiírja, hogy a riport elkészítése perceket vesz igénybe, de aztán nem történik semmi. A másik variáció, hogy néhány másodperc múlva megjelenik a táblázatban az excel file, de a megnyitásakor azt írja, hogy rendszerhiba történt, próbáljam később.
Még annyit tudnék hozzátenni, hogy ha nem használja gyakran, nem akar rendszeresen kereskedni akkor nyugodtan mondja le arra az időre a direktbrókert, felesleges fizetni a havi 2500-at.
kell a direkt bróker hozzá...van havi díj, kb 2500 ft...ha van direkt bróker előfizetése, akkor abban tud Xetra piacra megbízást adni, így lufthansara is...
Sziasztok! Ismerősnek kérdezném: az Otp-nél hogyan kell Lufthansa részvényt vásárolni? Az Otp Direktben is lehet vagy mindenképpen kell Otp Direkt Broker? Ott azt használva havi díj levonásra kerül? Vagy még ott sem tud venni? Köszi!
Igen még most is semmit mutatja a direkt bróker.Innentől kezdve ha csak vakon engedne direkt broki kereskedni,akkor viszont alapból kártalanitani kellene minden bentlévőt akik most be vannak lépve.
Kiváncsi leszek ma portfoliós számlámra, mert észrevettem,hogy nem stimmel valami a részvény vételeket egyébként a pézpiaci tőkegarantáltból inditom, ha éppen az alszámlán nincs pénz.Azt vettem észre az utóbbi egy hétben, vírtuális plusz, mínusz rendben,hogy látványosan csökkent a portfoliós tőkém.Bakter.A bankbíztonsághoz küldök most levelet.
Akkor ma reggel is küdheted mert még most is pénteki állapotokat mutat a"megújult" rendszer.Felháborító,hogy péntek óta nem csináltak semmit!Mi a fax van már?Országos Tahó Parasztok,rövidítve OTP!
Az a probléma még mindig a péntek reggeli lefagyott árat mutatja ez a tőzsdei kereskedésre bizonyos időszakokban alkalmatlan selejtes platform.Tennék be hétfőre vételi és eladási megbízásokat csak mi a garancia, hogy hétfőn nem ez lesz megint, miután megveszem a részvényt lefagy megint ez a szar.És teszik az utasításban kiadott hülyét amikor felhívod őket.A telefon végén ők már tisztában vannak a történésekkel.Csak éppen abban a pillanatban megtörténik az ügyfelek félretájékosztatása hivatalból.
OTP Direktbroker problémák