Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Bocs, nem vagyok nagy guru, de felételezem, hogy az elmúlt 2 napban nem csak az 500k db saját részvény vásárlását árazta be a piac, hanem a 6 millió db megvásárlásának bejelentését is. Ettől persze részvényesként én is optimista vagyok és nem is fogok még kiszállni, de ez azért nem arányosítható ebben a formában. Sorry, ha valamit félreérettem, illetve szóljatok ha nem jól látok valamit, mert szeretnék tanulni. A DELTA legyen velünk mind.
5 926 250 db-ot fognak még megvenni "csak" az MRP- hez június 15-ig! Az elmúlt 2 kereskedési napban megvett picivel több mint 500 ezres vétel ennyire húzta fel.Mi vàrható a hàtralévő közel 12x-es mennyiség megvétele során? A rendkívüli kgy-en megszavazott 25%-nyi srv-hez képest is csak "bagó" mennyiség van idáig a cég tulajdonàban! 0,15% alatt!!!Lehet kalkulàlni!
Tiszteletem ! :-) Én már végig "töprengtem " , " zongoráztam "a történetet ( vásároltam ) Még voltak vételeim 47 forinton is. Most csak mozi. :-) Leírtam,megbeszéltük. Sziasztok.
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)