Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Itt a hosszú hétvége, ezért már sokan nem akarnak vásárolni. Hasonló a 2017-es opushoz jelenleg, ha így megy tovább és tényleg elkezdik venni a saját részvényeket, akkor nem oly soká felmehet 100 felé, aztán a korábbi csúcsok. Akkora hegymenetet nem gondolnék, mint anno opusban volt, de ne legyen igazam!
igazat kell adjak, én se tudok egy percig se megbízni ebben a bandában, ez van, meglátjuk, most is több mint 300 milliós forgalom és ment 2 pontot, vicc, de örüljünk
Ez a 70 ft azoknak talán nem a béka segge, akik 40 ft-on vettek. De 2020 óta, kb 50% volt az infláció. Szóval ne haragudj, ha nem esek hasra. És amúgy is minek örüljek? Nem veszi most sem senki, csak ezek a csavargók pakolgatják a számláik között, egyre magasabb és magasabb árfolyamon. Ha már őszintén a topik címe: őszintén: Ki venne ebből és miért? 😉
nyilván nem könnyű, akkor lehet majd megnyugodni némileg, ha 200 fölé megy, ha megy? Addig nem nagyon, 189 volt a csúcsa deltás időkben, ha ez fölé megy illetve 200 fölé egyébként semmi, mert nem csak hatvan hanem háromszor hatvan is volt már....
Itt semmi nem az, aminek látszik, bro Lassan gondolom felbukkan az okostojás Elpucolák is valami nick-el, és elkezd okoskodni az ebidta-ról. Mindegy: volt már ennyi az árfolyam, meg 2x ennyi is, aztán sehol semmi. Szóval csak okosan.
2021 Októberben, 72 forintnál -Manopi kivetelével- mindenki fosozta ezt. Szóval én óvatosabban hűteném a pezsgőket. Ebben a papírban bármikor benne van 2-3 év parkolópálya 😄
nem egyszerű ez sajnos, teljesen vakon vagyunk minden szempontból, mi a cél, mit akarnak, mire, ide kell egy nagyobb bejelentés, több is szerintem, ha az nincs akkor ez 100 se lesz, ez látszik, meg kell várni h miket jelentenek be
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)