Topiknyitó: Törölt felhasználó 2024. 01. 09. 19:15

ŐSZINTÉN a DELTA részvényről  

Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2024. 05. 20. 11:53
Előzmény: #1339  MANOPI
Pontosan, hatalmas, párját ritkitó csalás, szemétség amit itt 5 év alatt delta név alatt leműveltek, amire kárpótlást csak a minimum 200 feletti árfolyam adna, azoknak akik minimum 2019tól benne vannak
MANOPI
MANOPI 2024. 05. 19. 16:23
Előzmény: #1338  MANOPI
  Még annyit  .  Azért elismerhetjük,  még mi is  akik végig úgy gondoltuk, hogy komoly jövője van a DELTA technologies-nek :  Összességében végtelenül undorítóan-gátlástalanul bántak el a részvényesekkel azok a személyek akik bevezették a tőzsdére a DELTA  Technologiest.                                                                               KIMONDHATATLANUL félrevezették a részvényt vásárlókat a 210 forinttal és a 28 miliárddal,  történjék is bármi , bármilyen magasságba is kerül a DELTA árfolyama.  Azon nem változtat semmi,hogy GÁTLÁSTALANOK voltak ...............................................                                                                                                 Én mindezek ellenére nem adtam fel.  építkeztem a "bizonytalanságra " ,  majd eldől ....................      Ennyi.      Véleményem szerint itt már az összes kisrészvényes megérdemelné a jóóóót.      Kívánom nektek. 
MANOPI
MANOPI 2024. 05. 19. 15:58
Előzmény: #1337  Tiborcfiam
  Bizony,elmélkedünk, gondolkodunk. Mást nem tehetünk.   Az viszont biztos,  ferike részvényeinek biztos megvan a helye , egyébként nem mehetnénk, emelkedhetnénk.  Nem véletlenül nem lett lehívva az 50 millió darab.  :-)    Valaki azért lehívhatná és megvehetné a DELTA group holding Zrt-t.  Várjuk.  :-)         Tényleg csak " össze vissza beszélünk ",mert keressük a megoldást, pedig lehet elképesztően egyszerű. ( A bennfenteseknek biztos ).     :-)          Én még mindig tartom amit írtunk,hogy az Ország IT cége lesz.                Számomra fontos ,hogy az Autópálya IT-t is ők csinálják.   Na,nem a pénz miatt hanem ,hogy "azoktól" a fazonoktól még sok minden jöhet (  akiké az Autópálya üzemeltetés is ) ,  bármekkora céget csinálhatnak a DELTA-ból.  Más cégeknél már megcsinálták.    Háttér megvan.  Magántőke alapok, MBH,  stb.
Tiborcfiam
Tiborcfiam 2024. 05. 19. 15:36
Előzmény: #1335  MANOPI
És biztos vagyok benne, hogy nem egy duplázásért vásárolgatott, az ő szintjükön az nem profit, ahogy Te is sokszor írtad, itt egy sokkal magasabb árfolyam van eltervezve. 
Tiborcfiam
Tiborcfiam 2024. 05. 19. 15:32
Előzmény: #1335  MANOPI
Én azért próbálom az Ő mozgása alapján összerakni a mozaikokat, mert aki ki kerül a rendszer bőségéből és hozzászokott a G mercihez, az ilyenkor minél több pénzt akar kiszedni ahonnan csak lehet. Nekem ezért volt tuti jel hogy itt a 3x-es szinten folyamat vásárolt és bővített, ezért vásároltam itt én is egy nagyobb mennyiséget, mert szerintem neki annyi “bennfentes” infója azért biztos volt, hogy itt az árfolyam belátható időn belül helyére kerül és ez jó befektetés. 
MANOPI
MANOPI 2024. 05. 19. 15:10
Előzmény: #1329  Tiborcfiam
  Tiborcfiam !    Köszönöm szépen !    Akkor tényleg  ment a kukába Sülivel együtt ferike.                                       Viszont  szerintem  akkor a nála lévő részvényeknek is meg kell lenni a helyének,addig nem indítanák,indították el volna a részvényt.                  Részvény átrendezéseknek kellene lennie  szvsz . 
Tiborcfiam
Tiborcfiam 2024. 05. 19. 14:11
Előzmény: #1332  Vicus2000
Attól azért még szerintem messze van, illetve ilyen háttérmegállapodások szerintem szinte mindenhol vannak. De hát ez amúgy is csak az én fantáziálásom és lehet hogy az égvilágon semmi alapja sincs.
Fish
Fish 2024. 05. 19. 13:58
Előzmény: #1332  Vicus2000
Ezek csak csupán pletykák, szó sincs itt semmilyen bennfenteskedésről.
Kicsit informáltabb mint mi és köszönjük meg neki az infókat!
Vicus2000 2024. 05. 19. 13:37
Előzmény: #1324  Tiborcfiam
Akkor amit leírtál az bennfentes kereskedés ék minősül.
Törölt felhasználó 2024. 05. 19. 12:23
és akkor még itt lehet barna esetleges szerepe.....
Tiborcfiam
Tiborcfiam 2024. 05. 19. 11:45
Előzmény: #1329  Tiborcfiam
De amúgy én is így tudtam, hogy tavaly a Süli János összes emberét kirakták a Hunatomból, igazgatóságból, Fb-ből, mindenhonnan.
Tiborcfiam
Tiborcfiam 2024. 05. 19. 11:38
Előzmény: #1328  Tiborcfiam
Megnéztem: opten szerint már nincs bent a Hunatomban, tavaly október óta.
Tiborcfiam
Tiborcfiam 2024. 05. 19. 11:26
Előzmény: #1327  Tiborcfiam
Amúgy én úgy tudom, hogy már nincs bent a Hunatomban. De majd ránézek.
Tiborcfiam
Tiborcfiam 2024. 05. 19. 11:23
Előzmény: #1325  MANOPI
Igen, nálam két verzió van, hogy BF vagy stróman, vagy még egy korábbi konstrukcióból beragadt szereplő, akinek a kifizetéséről lehet egy alább vázolt deal. A Hunatom Süle vonal cége volt, de Süle eltávolítása után teljesen marginális szerepe lett a Paksi projektben, szerintem csak idő kérdése hogy megszüntessék! Amúgy olyan vad pletykát is hallottam, hogy Feri még a Rosatomot is zsarolni próbálja valamivel, de ez tényleg nagyon remélem hogy csak pletyka, mert azért a medve nem játék, aztán nehogy úgy járjunk, mint szegény Vajna papával, hogy pont amikor helyére kerülnének a szálak, akkor véletlenül kiesik az ablakon az egyik főszereplő! 😀
MANOPI
MANOPI 2024. 05. 19. 11:09
Előzmény: #1325  MANOPI
  És mivel hogy előhozták a Prémiumba kerülést, úgy gondolom,hogy ősztől a DELTA Prémium "minőség" lesz !  :-)
MANOPI
MANOPI 2024. 05. 19. 11:07
Előzmény: #1324  Tiborcfiam
  Köszönjük az adatokat,információikat.   Érdekes amit leírtál, információk.                                                              Én mindig úgy gondoltam,hogy ferike stróman !    Azért a Hunatom Zrt komoly cég- érdekes módon keveset olvashatni róla.  Berki ott ( még mindig ? )  elnök -  vezérigazgató .  Ha  még mindig akkor a körön belül lehet.   Jogod, ő nagy kakukk tojás itt.   A lényeg,hogy most valszeg a helyére mehetnek a dolgok,árfolyam.       Nem tudjuk kik, de az biztos,hogy valaki(k) vásárolják.  Ilyen mennyiségben  BIZTOS,hogy nem a kisbüfik, látszik a forgalomból és a kereskedés szisztematikájából.                                                                                          A lényeg,hogy elindult.  És hát mint írtam , a DELTA nem mondja vagy nem mondhatja el,hogy miért.             
Tiborcfiam
Tiborcfiam 2024. 05. 19. 10:45
Előzmény: #1321  Vicus2000
Nem szeretek jósolni, de azért persze vannak várakozásaim. Nem tudom, én most eddig nem éreztem, hogy bárki próbálta volna  tudatosan leállítani vagy fékezni az emelkedést, 70-nél sem éreztem ezt, inkább azt láttam, hogy azért nagyon sokan betáraztak az olcsó papírból és ebből a speka tőkéből szálltak itt ki sokan, főleg, óvatoságból, merthogy jött a hosszú hétvége is. De ha tovább megy akkor ők újra venni is fognak, ami jó, mert van forgalom! Márpedig szerintem tovább megy. Mint sokaknak, nekem is van egy elméletem: ebben a kulcs a Berki Feri, nekem itt ő a kakukktojás. Annyi infóm van, hogy a NER rendszerben (mint a kiebrudalt Süle embere) ő szinte teljesen kiszorult mindenhonnan, így szerintem itt is már csak egy beszorult szereplő, aki várja, hogy kifizessék és távozhasson. Én a mostani történésekbe egy olyan forgatókönyvet várok, hogy a pénteken bejelentett 6,5M db papírt a piacon veszik meg, ezzel további árfolyamemelkedést generálva - ami szerintem el is viszi a papírt akár 140-150-es szintig - és ott viszont már egy nagyobb mennyiséget OTC fog a cég megvenni, méghozzá Berkitől. Szerintem ő ezért gyűjtögette itt az olcsó papírokat és szerintem ő volt aki folyamat pakolgatta a dugókat is, hogy ne tudjon elindulni idő előtt az emelkedés. Sőt, szerintem még itt a fórumon is próbálta a jó népet befolyásolni: nekem legalábbis full gyanús volt a Kozma Feri nevű profil. Ritkán szólt hozzá, de akkor mindig összeszedetten, hozzáértőnek tűnően és általában mindig higgadtan próbálta eltántorítani a fórumozókat az esetleges túlzott optimizmustól. Persze ez csak egy megérzés és lehet hogy totál baromság, de Berki felesége Kozma Réka ügyvéd, úgyhogy főleg ezért lett gyanús ez a Kozma Feri név. Megjegyzem, hogy amióta elindultunk, azóta ez a Kozma Feri eltűnt a fórumról. Szóval jelenleg nálam ez a spekuláció megy inkább, de aztán az is lehet persze, hogy MANOPI-nak van igaza és esetleg tényleg alapok kezdtek vásárolni. Meglátjuk, egyelőre izgalmas a papír, az biztos.
MANOPI
MANOPI 2024. 05. 18. 22:19
Előzmény: #1321  Vicus2000
  68 ft tartós átvitele után 80 ft.  Na, az lesz vízválasztó, komoly ugrás ha átlépünk a 80 ft -on. 
MANOPI
MANOPI 2024. 05. 18. 22:16
Előzmény: #1320  MANOPI
   Ha már olvasunk a sorok között .   :-)                                                                                                                              A DELTA "diplomata kakaduja " (  MNB taníttatta" ki )   a héten azt nyilatkozta,hogy a DELTA részvényt "megtalálták " .  vásárolják a kisbefektetők,  stb   Félrebeszélés , terelés, szerintem.                                                                                                                                                                         Hát ,  nekem más  jön le.  A DELTA már nyilatkozta  a múltban ,hogy tárgyalnak alapokkal.   Múlt héten írtam is,hogy szerintem vagy a köreik, vagy  bankok alapjai  -  magántőke alapok vásárolnak.  Tisztán látszik a vásárlás szisztematikáján ,hogy   elsősorban NEM kisbefektetők vásárolják.                                                         Szóval nekem az jön le,hogy "még" nem igazán akarják,hogy tudjuk mi-miért van, történik.     Többször írtam,itt nem egy mezei akvizíció  lesz, azt már nyélbe ütötték volna ősz óta.                                                        Szóval a helyzetünk nagyon POZITÍV  !  TITKOLNAK  valamit ,  "még" .  szsz.                       
Vicus2000 2024. 05. 18. 22:01
Előzmény: #1313  Tiborcfiam
Jövő hétre mit jósol? Az látszott hogy a 70 et nem szertnék hogy átvigye ( még)  

Topik gazda

Mumi
3 1 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek