Topiknyitó: Törölt felhasználó 2024. 01. 09. 19:15

ŐSZINTÉN a DELTA részvényről  

Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 01. 09:51
Előzmény: #539  MANOPI
https://deltatechnologies.hu/document/a-delta-technologies-nyrt-tajekoztatasa-a-hovegi-szavazati-jogokrol-es-az-alaptoke-nagysagarol-2024-02-29/ ;                                                                                                                          A helyén vannak a kamatozó részvények,rendben.                                                                                                         Várjuk az XTEND -ben való megjelenését is és akkor jöhetnek az akvizíciók.                                                         Vártunk 5 évet.  Le is  süllyedtünk rendesen,  megfelelő  az EMELKEDÉSHEZ.   Remélhetőleg a második 5 éves tervben, csak szólok, az Júliustól van.  :-)
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 29. 12:16
Előzmény: #538  MANOPI
  Még egy gondolat és léptem a mai napra !     A DELTA a NER zsákmánya lett , ezért olyan és lett olyan amilyen.   ÉN csak azért veszem,mert tudom,hogy ezek egy  fillért sem hagynak az út szélén.    Fognak ezek még keresni a részvényeiken.   Én megvárom.  Lakásra már itt ebben az Országban nem kell gyűjtenem. :-)  :-)  
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 29. 11:48
Előzmény: #536  rice001
  Szia  !  A  28 milliárdot és 210 forintot a kisbefektetők mondták vagy a  DELTA  ?     HÁT A DELTA MONDTA !!     Néhány hónap alatt  miként változhatott a 28 milliárd 7,5 milliárddá ?      MNB  hol volt akkor ??    Mindegy,  hagyom is , csak tényeket írtam.       Jó ebédhez szól a "nóta".   
Vicus2000 2024. 02. 29. 11:46
Előzmény: #530  MANOPI
Master 4000 feletti jegyzés az nem büntetendő ?
rice001 2024. 02. 29. 11:40
Előzmény: #526  MANOPI

Nem értelek benneteket. 
A vezérek feljebb tették az árfolyamot, majd a cégnek eladták 42ft-ért a részvényeik 1 részét.
Miért vártok itt sokkal magasabb árfolyamot, ha a vezérek is eladtak 42ft-ért???
Most 36ft. Ránézegetek, de ennyiért sem veszek, mert a cégérték így is 13,8milliárd!
Szerintem még sok részvény van, amit még elakarnak adni.
Azt a nagy felhúzást részben a 4IGnek köszönheti, mert sokan átjöttek ide.
Azt hitték a következő papír a Delta lesz amit majd meghúznak, de a 4IG több üzletágat kialakított és a Delta most az állami megrendelésekből él. (persze részben a 4IG is)
Nem idegesíteni akarlak benneteket, de sajnos ez a valóság.
Ha például a 4IGét érdekelné a Delta, tuti nem venné meg 13,8milliárdért, mert drága.
Azt meg tudjuk, hogy elég nagy átbaszós papír a Delta.
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 29. 11:35
Előzmény: #531  Vicus2000
   Sebaj,  kezdődik nyáron az újabb 5 éves terv időszaka.  Na, majd talán akkor.                                                    Tudom,hogy ellentmondásos , de én itt ( is )  veszegetem,  jajj már mióta.  :-)  :-)
Vicus2000 2024. 02. 29. 11:34
Így kell törvényesen a forintot gyengíteni! Matolcsy György keményen bírálta a kormányt - Portfolio.hu
Vicus2000 2024. 02. 29. 11:32
Előzmény: #530  MANOPI
210-36 
Vicus2000 2024. 02. 29. 11:30
beleköpött a levesükbe? amit szabad Jupiternek azt nem szabad mindenkinek. A Neres papírokba miért nincs vizsgálat? App, Opus, Delta?
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 29. 11:28
Előzmény: #528  Thor1
   Ebben az Országban  ???  Itt csak azt büntetik aki nem közéjük tartozik vagy - és nem tudják megszerezni.    Kutya - kutyát nem ..............
Vicus2000 2024. 02. 29. 11:28
Tegnap a rádióba is kibeszélték hogy "vegyek Deltát" ennek 3-4 éve
Thor1
Thor1 2024. 02. 29. 11:26
MNB felé nem lehetne jelezni,hogy nézzenek utána az elmúlt 2-3 év kereskedésének, hogy szerintük ez rendben van - volt?
Törölt felhasználó 2024. 02. 29. 11:24
Teljesen igazad van, így látom én is...... 
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 29. 11:17
Előzmény: #524  MANOPI
  https://www.portfolio.hu/uzlet/20240229/lecsapott-az-mnb-tobb-reszvennyel-is-manipulalt-a-magyar-tozsden-egy-maganszemely-672035                                                                                                                                    Rendben is van ez így.  Aki tisztességtelen eszközökkel kereskedik azt taccsra kell tenni. Nincs ezzel gond, rendben van.                 Viszont azt is fegyelemmel kellene követni ha éveken keresztül egy részvény be van szorítva egy bizonyos árra.  Úgy tűnik mintha önmagával kereskedne egy cég, közben cégen belül cserélnek gazdát a részvények  nyomott áron  és hát saját részvényt is nyomott áron vesznek majd átadnak munkavállalóknak .    EZ NEM BEFEKTETŐK MEGKÁROSÍTÁSA  ????     Ha néhány hónapról lenne sz,mert akvizíciók megkívánják vagy ajánlattétel akkor oké lenne.   DE  ÍGY elég tisztességtelennek tűnik.                   És az MNB hol volt mikor egy cég 28 milliárdra értékelte a cégét tőzsdére kerüléskor majd néhány hónap után "leértékelte "  7,5 milliárdra.     És a 210 ft belengetése.        KI JÁRTAK JÓL EZZEL  ?
Törölt felhasználó 2024. 02. 29. 11:15
Előzmény: #524  MANOPI
Csak történne már valami végre...... Bármi ..... Ma is ment az ima, ilyen érzéketlen, geci emberek sehol nincsenek mint a delta vezérkar, nagy részvényesek. Elnézik ezt az ocsmanyságot 36 forinton, amit ők hoztak létre. Itt van az opus, appenin valamit tettek h ne az ocsmány kategória legyen az árfolyam, itt mit tesznek, tettek? Még lejjebb nyomták? 
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 29. 07:43
Előzmény: #518  MANOPI
 Na, szóval.  Sajnos mindig várunk valamire, várjunk most is.  Abból építkezünk ami van.  :-)                                   Tehát én most azt várom,hogy bevezessék a 10 000 forint  névértékű kamatozó DELTA részvényeket az XTEND piacára.  Gondolom akkor már lesznek AKVIZÍCIÓK is ,mert hát szerintem hülyén nézne ki ha bevezetnének olyan részvényeket melyek mögött szó szerint semmi tartalom nem lenne.  És hát akkor elmondhatnánk,hogy fejlődünk,méghozzá a külső piacról.                                                                                         ui:  most akkor viccesen megjegyezném még.  A 10 000 ft névértékű fog a 0, 78 forintos részvényekhez "alakulni " vagy fordítva.      És hát ez a 36 ft is nagyon be lett szorulva.   TEGYÉL már itt vételi ajánlatot a DELTA group zrt-re STRÓMAN FERIKE !   Beszélgess a gazdiddal,  pitizz kicsit mint a kutyusok.  :-)  :-)
Törölt felhasználó 2024. 02. 28. 14:46
milyen jó az opusosoknak, legalább történik valami, izgulnak, reménykednek 420nál a további emelkedésben........ itt meg 36-on rahedli eladó, elkeseritő,....ima ment ma is h kapják vissza áttételesen amit nekunk okoznak 5. éve.....
Törölt felhasználó 2024. 02. 28. 12:58
Előzmény: #521  fiftififti
olvasgattam opus, app topikot, szerintem közel sem voltak ugy szarozva, mint mondjuk 2021-töl a delta folyamatosan.....a delta a tözsdei  leg szarral egyenlö mára általában és kb 2021-töl....
fiftififti 2024. 02. 28. 12:49
Előzmény: #520  Törölt felhasználó
Ott1 -et lehetőség sem ,idő sem volt szarozni úgy kibaszták  pillanat alatt tőzsdéről, mint macskát szarni😲
Egy éve bőven volt nagyon durván szarozva, opus- app is!!!
Olvasd vissza ,még vendettát is akartak rengetegen a tulajok ellen!!
A delta " szarozása" ahhoz képest lágy, kedves ejnye-bejnye 😃

Topik gazda

Mumi
3 1 4

aktív fórumozók