NATO katonák rohanták le Oroszországot is? Mi a provokáció? Hogy egy ország be akar lépni a NATO-ba? Akkor ha szomszédosak leszünk az oroszokkal (nem sok híja) mi is provokálni fogjuk őket a tagságunkkal? Gondolom akkor ildomosnak fogod tekinteni a országunk lerohanását is. A kubai rakétaválság idején hidegháború volt, vágod? Most meg nincs az. A NATO nem az oroszok ellen van, ezt nem fogják fel sajnos a legmagasabb szinteken se. Mi van akkor ha a szomszédban NATO tagország van? Semmi. A NATO nem akar senkit megtámadni, pláne nem az oroszokat.
Az orosz embereket sajnáljátok? Ők tartják fenn azt a rendszert, olyan a vezető, mint a nép. Igenis, szenvedjenek, azért, hogy eljussanak végre arra pontra, hogy kinyitják a szájukat, és elzavarják a rajtuk élősködőket.
nagyjából egyet értek, de hogy az USA tanulna a hibáiból azt én nem így látom, sőt... Azt kellene észrevenni, hogy évtizedek óta felforgatják a világot és emberek millióit teszik tönkre a nagyhatalmi törekvéseik, gazdasági érdekeik miatt. Ennek az egyik eszköze az ukrán nép, Ukrajna, ami miatt most háború van. Nem az USA indította persze, de kiprovokálták. Gondoljunk csak vissza a kubai rakétaválságra: eléggé baszta az amerikaiak csőrét, hogy szovjet hajók állomásoznak Kuba partjainál, lőtávolra az USAtól, majdnem 3.világháború lett belőle. Akkor mi abban a meglepő, hogy Oroszország nem akar a nyugati határán NATO katonákat látni?
"Ember, semmit nem vagy hajlandó elhinni, megmagyarázod hogy biztos csak
régi felvétel, vágások, hülyeség, kamu. AKkor minek beszélgetünk?" Azt mondtam: LEHETSÉGES. A lehetséges nem tagadás, hanem kételkedés és keresése annak, hogy van-e tévedés vagy szándékos hiba a dolgokban.
Mutyin vagyok, nem Mityun. Nem szurkolok senkinek. Leginkább a békének, a gyors megállapodásnak "szurkolok" és annak, hogy eljusson az igazság mindenkihez.
"Sejtettem hogy szerinted kamu az egész." Te sejtheted ezt, de ez nem mondtam. Ez csak a te sejtésed. Én viszont azt írtam: a rendszer maga mondja el, hogy hibázni tud az információ közlésében. Ezt írtam le konkrétan. Az nem egyenlő azzal, hogy azt mondom: ez kamu. Csak a LEHETŐSÉGÉT tartom fenn, hogy kamu. De az nem egyelő azzal, hogy kijelentem, hogy kamu. Tetszik érteni? Mint amikor rálépsz egy pallóra a szakadék felett és hiába mondja neked bárki, hogy ez tuti, te akkro is előbb óvatosan rálépdelsz, teszteled, hogy valóban oké-e. Itt miért nem tesszük meg? Mi bajunk lehet belőle, azt mond meg? Csak erről szól az, amit beszélek. Nem Téged ítéllek meg.
persze, majd a NATO egy kamuvideo miatt fog támadást indítani és háborúba sodorni az egész világot. Ez nagyon valószínű. Hidd el, hogy az USA már régen elérte a célját és fegyveren meg pénzen kívül semmit sem fog Ukrajnának küldeni.
OROSZ-UKRÁN háború