Tisztelt blog tárasak. Aki volt katona a 70-80 as évekbe az látja hogy az oroszok csak ezt a technikának egy részét vetették be. Nekem ebből az jön le hogy a civil áldozatokat igen is kímélni akarják. Én egy speciális osztagnál szolgáltam 15 éves titoktartási szerződést kellett aláírnom. Ezt a technikát 87ben az atom sarampó szerződések megkötésekor kivonta a szovjetunió. Ez mai napig 0-ra írva le zsírozva hadrafoghatóan pihen Oroszország területén. Akkori összehasonlításba is 900km nagyobb hatótávolságú és 20szor pusztítóbb erejű volt mint az akkori Nato fegyverek. Persze hagyományos rakéta fegyverekről beszélek(atomfejjel is szerelhető de ez felejtős) pusztító ereje hagyományos töltettel is olyan Bp. kerület tarolva. Ezért én még mindig úgy látom hogy Putyin igen is meg kíméli az ukrán civileket mert ha akarta volna ezekkel a 0 ra írt technikával már Kijevet a földel egyenlővé tette volna. Úgy hogy engem ennek tudatában hogy tudok ilyen hagyományos fegyverről ahol 2 évet szolgáltam senki ne győzzön meg arról hogy Putyint be akarja állítani háborús bűnösnek legyen az bárki mert körbe röhögöm.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik