Nem feltétlenül kell lerombolni, hiszen az ukránoknak kellene helyreállítani, és nekik is szükségük van rá. Ez az egyetlen szárazföldi menekülési útja az oroszoknak Herszonból dél felé. Most a déli végét lőtték be, ha tele lesz orosz technikával kilövik az északit is (1366 m a hossza). Én így csinálnám. :)
Szép ez a csapás a Kherszoni hídra, csak épp alulméretezett, néhány karcolás lett csak rajta. Én mondjuk nem is ide lőttem volna, hanem valahová középtájra. Reméljük másodszorra javítanak.
közben szervezi az északkoreával létrehozott új 'testvéri' együttműködést, melynek
keretében, meglehet, hogy 'továbbképzésre' tapasztalatcserére' északkoreába
'deportál' ~0.5-1-2milla(?) ukrán munkást, akik helyett cserébe ottani
'szorgalmas munkások' jöhenek újjáépíteni a dombasz t...☺
Mekkora mocskok ezek az orkok, ők vádolják az ukikat, hogy a lakosságot használják pajzsnak, ők meg egy atomerőművet használnak a harci céljaikhoz, ki kellene az orkokat éheztetni, időnként akciókkal fárasztani őket.
Mindeközben az Origo és társai orkseggnyalóknál épp ellenkező előjellel jelentek meg cikkek arról, hogy ki veszélyezteti az atomerőmű biztonságát. De ezt már megszoktuk. A ma reggeli ukrán adatok alapján a front elcsendesedett, mindkét oldal beharangozott offenzívát, de ennek nincs jele. A magam részéről az oroszban szinte biztos vagyok, hogy csak blöff, nincs már erejük nagyobb hadmozdulatokra, az ukránok meg ha reálisak, akkor még kivárják minimum a 200 lengyel tankot, meg még pár tucat HIMARST, hogy legyen komolyabb támadóerejük.
a "tárgyalásmániás" figyelmébe: "Ami a nukleáris doktrínát illeti, fontos fejlemény, hogy erről volt álláspont-csere az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Oroszország között. Orosz nukleáris zsarolásra London kijelentette, hogy még konzultálni sem fognak a NATO szintjén, hanem azonnal preventív csapást mérnek az orosz főparancsnokság ellen - vagyis személyesen Putyin ellen, amennyiben látják a támadás előkészítésének a jeleit." Index - Külföld - Ukrán katonai szakértő az Indexnek: Oroszország kifáradt, augusztusban indul az ukrán ellentámadás
"Az erőművet jelenleg fegyverraktárnak használják a megszálló oroszok, illetve innen lövik az ukránokat." Sok volt a vodka meg a csecsen. Esetleg a zsákmány elosztása okozott gondot. Az aggasztóbb, hogy olyan incidens történt, ami miatt a reaktorok teljesítménye „kissé lecsökkent”, és az ott dolgozó szakemberek váltása nem tudott időben megérkezni.
Nagyon sok az elmúlt pár napban az ilyen szóbeli intervenció és fenyegetőzés Orosz részről, ez akkor jön elő egy emberből, amikor sarokba szorítva érzi magát, így én ezt pozitív üzenetnek veszem, nem úgy haladnak a dolgok ahogy az orkok elképzelték.
És ez csak Kijev környéke. Mi lehetett Mariupolban?: "Mostanra 1346, az oroszok által megölt civil holttestét találták meg Kijev térségében. És ez még nem végleges szám. A legtöbbjüket lelőtték. Ez egy szörnyű emlékeztető arra, hogy mi történik jelenleg a megszállt területeken"
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik