vagyis akkor ez valójában csak 3% bevételvesztést jelent tényleg kár volt idejekorán aggódni ugyanakkor jó lenne tudni, hogy a szerződés lejár (hisz akkor megfelelő tárgyalásokat követően akár ezzel, akár más összeggel újraköthető lehet) avagy valamelyik fél felbontotta azt az utóbbi esetben az is érdekes lehet, hogy melyik és milyen okból
Erre azért már ki lehet rázni pár emberkét elég nyomott áron, főleg, ha a szokásos vételi oldal lesz a könyvben... Tippelni nem akarnék, ízléstelen lenne azzal szemben, aki komolyan benne ül... Kéne ide már valami nagy fundás húzás, álom jó tevékenységi körökben futnak. Mondjuk üzemeltetés, takarításban én ismerek olyat, akinek sokszoros a bevétele. Nem is értem miért nem költözik már be valaki ide...😒
Ez igaz, nem most kellet venni. Nekem régebben volt még 400-650korom ott, de innen nehezebb ugrálni és nem is nagyon akarok :)
Törölt felhasználó2020. 01. 22. 17:36
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2020. 01. 22. 17:29
Ha valahol hir van es dobaljak a tobbit miatta, akkor nem a hir utan kell 10%plusszban venni abból, hanem azokat kell venni amit szaré hugyé eldobalnak.
Őrmester részvényesek ide