Azért annyira nincs minden rendben, ha egy héten belül kettő nagy összegű szerződést felmondanak, persze, ha lesz helyette kettő új és nagyobb összegű, akkor tényleg minden rendben.
Persze, mondjuk ez komoly szerződés volt, jó bevétel, mégha a Suezzel is. Ilyeneket meg kéne tartani inkább. Csak a slendriánság a bosszantó. Ha valaki megvesz egy darabot is, akkor “tulajtárs” lesz. Tiszteljék már meg azt, aki veszi a papírjukat, ha már bizalmat adott a cégnek. Normális, színvonalas tájékoztatással. Est fele ing, ők adtak régebben ilyet a kezükből. Olyan magyaros. Ennyi!
Beszarás: megnéztem a tavalyi közleményt a Suez-es szerződés bejelentésétől, idézek, szó szerint: A szerződésben szereplő vállalkozási díj éves összege kb. 96.000.000,- Ft." Kb.? Nettó vagy bruttó? Én értem, hogy keretszerződés lehet, ami azt tartalmazza, hogy egy lehívott óra/stb szolgáltatás xy Ft + ÁFA, és van benne egy maximált éves órakeret, stb. De akkor is. Igénytelenség, az általános iskolai szintet hozzák legalább. Ha így szolgáltatnak, ahogy közvéleményt írnak, akkor érthetőek a felmondások...😯
Az nem derült ki a közleményből, hogy ki mondta fel a szerződést. Szvsz nem mindegy, hiszen teljesen más lehet az ok. L. gyenge minőségű szolgáltatás nagyobb volumenű megbízás a láthatáron
Őrmester részvényesek ide