Még mindig nem cáfoltad meg az állításomat,miszerint túlnyomórészt keresztényeket fogadtunk be.Attól tartok nem is fogod,mert csak a szokásos Orbán fóbiád miatt mondtad,szóval befejeztem.Jó éjt!
Így hazudik Simeone: . "Simeone ma, 00:05 . Nem érted,túlnyomórészt keresztényeket fogadtak be" . 15 perccel (!!) később: . "Simeone ma, 00:20 . Én azt állítottam: korábban azt nyilatkozták,hogy túlnyomórészt keresztényeket fogadunk be,ha befogadunk."
Értelek Pali bácsi.Ti nem akarjátok megérteni,hogy én egy kormánypárti nyilatkozat alapján írtam,hogy túlnyomórészt keresztényeket fogadtak be.Nyelő szerint ez hazugság,de alátámasztani semmivel nem tudta eddig.Akkor ki is hazudik?!
Én úgy látom te égsz mint a reichstag.Megcáfoltál valamit amit nem tudtál igazolni,ehhez képest én az állításomat egy korábbi kormánypárti nyilatkozatra alapozom.Ki áll akkor közelebb a valósághoz? :)
Saját érdekedben kérem: pihenj, mert ez vérciki. Esküszöm, elfogadom magyarázatnak, ha azt írod, hogy besöröztél a haverokkal, vagy bármi. De ez így önégetés, amit nyomsz.
Úristen, mekkora kamus vagy. Íme a teljes lenti hozzászólásod: . "Simeone ma, 00:05 előzmény: #192 _Bekre_Pal_ #193 . Nem érted,túlnyomórészt keresztényeket fogadtak be,tehát a szíreknél lehet mindegyik keresztény volt,majd kiderül." . Hol van ebben az, amit előbb, meg amit most írsz? Sehol. Ennyire nem hazudozhatsz, mert ez rettenetesen égő.
Igazold légy szíves a cáfolatodat,miszerint óriási kamu,hogy túlnyomórészt keresztényeket fogadtunk be! Ha nem tudod igazolni hazudsz az elméleted szerint,hajrá!
Azt is leírtam, igazolni még nem lehet,mivel nincsenek még benne a nyilvántartásban,de te sem tudtad igazolni a hasra ütésszerű cáfolatodat,szóval ne gyere nekem azzal,hogy én hazudok!
Ócska kimagyarázás. Tényként bekamuztad ezt: "túlnyomórészt keresztényeket fogadtak be". Így tényként és múlt időben! . Miután kértem, hogy támaszd alá, azóta meg hazudozol. Rettenetesen száni.
Tehát még egyszer:volt egy kormánypárti nyilatkozat,hogy ha menekülteket befogadunk akkor azok keresztény vallásúak lesznek.Ebből vontam le azt a következtetést,hogy túlnyomórészt keresztényeket fogadtunk be (feltéve ha ebben nem hazudtak),te ezt azonnal megcáfoltad forrás nélkül,akkor ki is hazudik? Ne nevettesd ki magad,ki tudja hányan olvassák :)
TE ÁLLÍTOTTAD, TÉNYKÉNT, hogy "túlnyomórészt keresztényeket fogadtak be". . Én pedig annyit kértem, hogy ezt igazold valamivel. Nem sikerült. Helyette hazudtál egy jókorát. Ne haragudj, de ez a szint vitaképtelen.
Egyetlen sorban sikerült rögtön duplán HAZUDNI. Egyrészt letagadod, hogy te állítottad és ráfogod a kormányra, másrészt az egyikben már bekövetkezett múlt idejű tényként írtad, a másikban feltételes jövőbeli eseményként. . Ciki amit művelsz.
Ebben mi a hazugság? És a cáfolatodra ha nincs forrás,akkor az is hazugság.Én legalább egy korábbi nyilatkozatra hivatkozok,te csak a szubjektív megérzésedre.
Orbánék titokban befogadtak 1300 menekültet