Ócska kimagyarázás. Tényként bekamuztad ezt: "túlnyomórészt keresztényeket fogadtak be". Így tényként és múlt időben! . Miután kértem, hogy támaszd alá, azóta meg hazudozol. Rettenetesen száni.
Tehát még egyszer:volt egy kormánypárti nyilatkozat,hogy ha menekülteket befogadunk akkor azok keresztény vallásúak lesznek.Ebből vontam le azt a következtetést,hogy túlnyomórészt keresztényeket fogadtunk be (feltéve ha ebben nem hazudtak),te ezt azonnal megcáfoltad forrás nélkül,akkor ki is hazudik? Ne nevettesd ki magad,ki tudja hányan olvassák :)
TE ÁLLÍTOTTAD, TÉNYKÉNT, hogy "túlnyomórészt keresztényeket fogadtak be". . Én pedig annyit kértem, hogy ezt igazold valamivel. Nem sikerült. Helyette hazudtál egy jókorát. Ne haragudj, de ez a szint vitaképtelen.
Egyetlen sorban sikerült rögtön duplán HAZUDNI. Egyrészt letagadod, hogy te állítottad és ráfogod a kormányra, másrészt az egyikben már bekövetkezett múlt idejű tényként írtad, a másikban feltételes jövőbeli eseményként. . Ciki amit művelsz.
Ebben mi a hazugság? És a cáfolatodra ha nincs forrás,akkor az is hazugság.Én legalább egy korábbi nyilatkozatra hivatkozok,te csak a szubjektív megérzésedre.
Egyetlen sorban sikerült rögtön duplán HAZUDNI. Egyrészt letagadod, hogy te állítottad és ráfogod a kormányra, másrészt az egyikben már bekövetkezett múlt idejű tényként írtad, a másikban feltételes jövőbeli eseményként. . Ciki amit művelsz.
Fejezd be a hazudozást, legyél szíves. . "Simeone ma, 00:05 . Nem érted,túlnyomórészt keresztényeket fogadtak be" . 15 perccel (!!) később: . "Simeone ma, 00:20 . Én azt állítottam: korábban azt nyilatkozták,hogy túlnyomórészt keresztényeket fogadunk be,ha befogadunk."
"Nem jól használod a fogalmakat újfent. Nem cáfolja, hanem kételkedéssel fogadja és kéri, hogy igazold az állításodat. A klasszikus szezon/faszom esete." . Ráadásul ő hazudott közben. Alig 3-4 hozzászólás és vagy 20 perc elég volt ahhoz, hogy lehazudja, amit korábban írt. Egészen száni.
"orbánék az elmúlt 8 évet végighazudták" . Láthatod itt a topicokat: egyik hozzászólásuk után képesek tök mást hazudni a következőben. Ilyen hozzáállással én már nem lepődöm meg semmin.
Nem jól használod a fogalmakat újfent. Nem cáfolja, hanem kételkedéssel fogadja és kéri, hogy igazold az állításodat. A klasszikus szezon/faszom esete.
A hazugság az valamilyen Fideszes alapműfaj? Alig 15-20 perce írtad: . " Simeone ma, 00:05 . Nem érted,túlnyomórészt keresztényeket fogadtak be" . Miért tagadod le?
Én azt állítottam: korábban azt nyilatkozták,hogy túlnyomórészt keresztényeket fogadunk be,ha befogadunk.Te ezt cáfolod,->>ez is egy állítás;de te sem tudod forrással alátámasztani,az mennyivel hitelesebb? Semennyivel!
Te fordítva ülsz a lovon. Te állítottál, nem én. Ezt írtad: "túlnyomórészt keresztényeket fogadtak be". . Ezt alá tudod támasztani, vagy csak bekamuztál valamit szokás szerint azért, mert ez illeszkedik az Orbán imádathoz és a kognitív disszonanciádat enyhíti?
Orbánék titokban befogadtak 1300 menekültet