Honnan tudod? Forrás? Altusz azt nyilatkozta titokban fogadtuk be őket,te pl.tudod e egyáltalán hol helyezték el őket? Semmit nem tudunk róluk jelenleg.
Ilyenkor persze a 10% kereszténybe kapaszkodnak (mintha ez bármit is változtatna az egészen), nehogy ki kelljen mondani, hogy konkrétan a muszlim migránsok/menekültek ellen uszító Orbán konkrétan muszlim migránsokat/menekülteket fogadott be, miközben 3 éve sok 10 mrd adópénzből a társadalom szétmérgezésének árán kampányoltak ellenük...
"42% afgán, 22% iraki, 17% szír, 5% pakisztáni, 14% egyéb” Ha a 17% szír 10%-a keresztény, már csak az a kérdés, mik az arányok a többieknél. Például mekkora létszámú afgán keresztényt fogadtunk be?
A kopt keresztényekre gondolsz - na erről már rögtön a kormány bedobott kamuhíre után kiderült, hogy óriási kamu, az itthoniak nemhogy nem találkoztak volna ilyen menekülttel, de még csak nem is hallottak arról, hogy jönnének... . Tanács: ne csak a kormánypropagandából tájékozódj.
Nos,én nem kedvelem a hozzád hasonlókat,és soha nem is fogom,mert vállalhatatlan számomra a világnézetetek (gondolok itt a feltűnően nagy Soros eszmék,értékek iránti imádatotokra,ami szerintem romba dönti a világot hosszútávon),DE ez a fű alatti 1300 menekült befogadása,tartom,hogy hatalmas csalódás,és jogos a kritikád most.
"Keresztény vallásúakat fogadtunk be tudtommal" . Signal írt és linkelt statisztikát: . "42% afgán, 22% iraki, 17% szír, 5% pakisztáni, 14% egyéb a kérelmek és nem az elbíráltak között". . http://www.bmbah.hu/index.php?lang=hu
Becsülöm benned, hogy azt őszintén bevallod, hogy téged ez zavar. Érthetetlen, hogy akik 3 éve fröcsögnek itt, azok miért mosolyognak erre. Ha valóban új nick vagy, érdemes visszaolvasnod itt. Elég csak két topic: a "szerbek..." kezdetű, meg pampa "bevándorlás..." topicja. Naponta tucatjával mentek azok a dumák, amiket most Orbánék ellen is lehetne szövegelni és akkor a durva hazudozásról nem is beszéltem...
Keresztény vallásúakat fogadtunk be tudtommal,de ez akkor is hatalmas csalódás számomra.Valakinek ezért le kellene mondania,pénznyelő azonnali hatállyal "monnyon le!"
mivel elmondták akkor nem hazudtak.. nem tudom kik ezek de mondtam korábban egyiptomból fogadtak be sokat..köztük katonákat..ők gondolom nincsenek benne a statisztikába.. 1-2 éve hallottam sok israelit is befogadtak...
Orbánék titokban befogadtak 1300 menekültet