Az állam és egyház összefonódásába most ne menjünk bele, azt is felejtsük el, hogy a minap bulizták ki a kimaradásukat a szociális ellátásból. (Persze az egész egy őrült embertelenség Orbánék részéről, de nem ez az első amihez asszisztál az egyház.) Pl. az ukrán háborúhoz szégyenletes módon a fehérvári püspök. Akinek kijelentését érdemes Panamajack felvezetésével elolvasni (DMM): "Jóllakott napközis képű, takonygerincű békepap. Simán el tudom róla képzelni, hogy megbüntetné a gyereket, akit egy nála kétszer nagyobb bully terrorizál, mert hogy "nem számít, ki kezdte". A fehérvári püspök szerint mellékes, hogy ki kezdte a háborút
Dehogynem.Àgàlt ez ellen a jobboldal de akkor a balos megmondo emberek a nap tv ben(Forró,Juszt) megmondtàk a tutit hogy ha kell média akkor csinàljanak maguknak és tartsàk el.És lön...
Én bízom benne, hogy a választóknak felnyílt a szeme nyáron, hogy mi a fidesz valójában. Az az egymillió támogató, aki már nem szavazna a fideszre nem azért szavazott eddig se a fideszre, mert az az új, innovatív(azért örülök, hogy mikor írod ezt nem röhögöd el magad) középosztályt építi, hanem csak a Gyurcsányfóbiára épített kampány talált be nála... És majd kormányoz a fidesz 35%-os többséggel, hajrá.
"A biztonság érzésére törekvő, paternalista államot kedvelő, hagyományos értékeket őrző néplélek?"
látom te is próbálod megfejteni a magyar néplelket, csak nem sikerült. a fidesz épp most tette fizetőssé az elfekvőket, szép halála lesz otthon, szakszerűtlen ellátás mellett, az átlagmagyarnak ha nem tud fizetni. hagyományos értékek alatt mit értesz, antiszemitizmust, tanulatlanságot?
Bizonyára észrevettétek, hogy Márki-Zay, Gyurcsány és Karácsony mintegy előretolt hadállásai a Fidesz kampányának. Ha ők maradnak 2026-ban az, akkor a kormánypártok köszönik, kérnek egy kávét.
Karácsony idézetekkel se nagyon fogsz nálam bevágódni. Mióta nem jár a fogaskerekű különösen morcos vagyok rá, de akkor is nagyon szomorú voltam, mikor elindult az előválasztáson...
Nem fogtam be az orrom, nyíltan vállaltam, a környezetemben lévők is tudták, mire szavazok. Most is azt mondom, hogy nincs másik, reális kormányzati alternatíva. Karácsony is azt mondta, nem biztos, hogy a szavazók rosszul döntöttek, amikor a Fideszre szavaztak.
Én nem is annyira preferálom a kétharmadot, mivel abban elveszik a politika lényege, az édekartikuláció, a kompromisszumok, stb. Szóval a kormánypártok elfelejtik, hogy mi is a politika lényege.
A fidesz nemhogy nem támogatja a középréteget, hanem kifejezetten írtja őket. Az ifjú bolsik leginkább a polgároktól rettegnek. Nem véletlen, hogy a II. és a xii. kerület elpártolt.
Nem veszett el, csak pihen. Nem ment át az ellenzéki oldalra az az 1 millió szavazat, hanem a bizonytalanok táborát növeli. Azt még simán be lehet gyűjteni egy-egy, választás előtti intézkedéssel. De erre majd akkor térjünk vissza.
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető