Nem a burkoló és az állampolgár dolga a példamutató magatartás , hanem a sokszorosan jobban megfizetett vezetőié.
A vállalkozásokra azért kell irreális terheket rakni, mert a jól megfizetett vezető politikusok se jól nem végzik a munkájukat, se morális tartásuk nincs.
A burkolónak és megrendelőjének adó elkerülése természetes és érthető reakció bizonyos mélyen posványos körülmények között.
Mivel az országunk java része lop - ki többet, ki kevesebbet - nem lesz akkora erő, hogy olyan nagy változásokat lehessen elérni. Az ostobák keveset tudnak lopni, az okosabbak többet. Aki meg hánynak az egésztől, azok emigrálnak.
Tudom, hogy összehasonlításképp hoztad fel a burkolót, példának. Akkor maradjunk a burkolónál. Ebben az országban többségben senki nem kér számlát a burkolótól, mert zsebbe olcsóbb. Azaz ő lop, mi meg a cinkosai vagyunk. Igaz, hogy mi ezt nem is tekintjük lopásnak, mert nem tőlünk lop, hanem a köztől. Na ha ezt egy politikus teszi, akkor takarodjon? Ez nem képmutatás? :)
Tehát nem az a kérdés, hogy ők jól végzik-e a dolgukat, hanem az, hogy Én jól végzem?
A csudát jön! :DDD
A változás nem egy olyan dolog ami csak úgy jön. A változás egy cselekvés, amit csinálni kell. Változz meg, és ha többen ezt tennék, még látszatja is lenne.
Amit Te vársz az nem változás, hanem egy másik csapat, akik tovább élősködnek majd rajtad. ;)
Törölt felhasználó2012. 12. 13. 12:52
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Erről beszélek. A nép fia, mint ahogy látjuk, kritizál. De mi a megoldás? Azt nem hallottam egyet sem."
Képzeld nálunk a burkoló sz@rul rakta le a csempét. Láttam hogy rossz, de nem tudom megcsinálni.
Én nem vállaltam a csempézést.
Itt is látjuk hogy nem jól csinálják, de nem mi vállaltuk az ország vezetését.
Ha elvállalták, felveszik a fizetésüket, akkor csinálják rendesen a feladatukat.
Ha nekünk kellene a megoldásokat megtalálni, akkor miért is ő
Ők a vezetők ?
" Ennek a mostani helyzetnek is az eredője az államadósság. A kormány próbálja csökketeni, mert jól tudja, hogy az alternatíva a diktatúra. "
Ugyanezek a problémák a 2006-os majd a 2010 kampány alatt is léteztek, sőt régebben is. Bokrost anno egy jelképes tandíj (évi 3000 Ft) kapcsán utáltatták meg az ország jelentős részével. Az akkori diákvezér az első OV kormányban nyálamtitkár lett, a 2008 népszavazás idején regnáló diák vezető pedig most az. Ezek után arra hivatkozni hogy most ismerték fel a problémát és csak küzdenek az adósság ellen, enyhén szólva is álszent véleménynek tartom.
"Mert rengeteg szitkolódást hallottam már itt, de megoldást azt egyet sem."
Hát waze OV és a kontra szelektált csapata aztán rendkívül konstruktívan közelített minden probléma megoldásához. Emlékszel még a "tarkótokon fogjátok érezni a hideg leheletünket!" dumára? A 2002-s bukta másnapján már biztosították az utódot a konstruktivitásukról. Igaz tartották is hozzá magukat 8 évig.
Az állampolgári alapszükségletek ellátása 2012 decemberére Magyarországon végveszélybe került. Hazánkban ma széles tömegek élnek alapvető bizonytalanságban:
Nem tudják, milyen iskolákba járhatnak majd gyermekeik, és hogy lesznek-e ott megbecsült tanárok, akik használható tudást adhatnak át nekik?
Nem tudják, hogy lesz-e esélyük nekik maguknak, vagy éppen gyermekeiknek diplomát és magas szintű tudást szerezni anélkül, hogy mértéktelen és élethosszig tartó eladósodásra kényszerülnének?
Nem tudják, lesz-e esélyük betegség vagy baleset esetén minőségi ellátásban részesülni, lesz-e ehhez orvos, szakápoló személyzet és felszerelés a kórházakban?
Nem tudják, hogy otthonuk elvesztése esetén lesz-e esélyük elkerülni a fagyhalált, élhetnek-e emberhez méltó körülmények között?
Nem tudják, hogy ezekben a különösen megterhelő időkben lesz-e esélyük gondozni a személyiségüket, vagy pedig végérvényesen le kell mondaniuk a művelődésről és a kulturálódásról?
A Humán Platform felismerve az állampolgárok életminőségét veszélyeztető folyamatokat, összágazati együttműködést kezdeményezett a magyarországi kulturális, köz- illetve felsőoktatási, egészségügyi és szociális szférák szervezeteivel. A hazánkban élők általános életkilátásai eddig is elfogadhatatlanok voltak, de a jelen intézkedéssorozat következtében a folyamat a nemzeti katasztrófa irányába mutat.
A közvélemény tájékoztatása és a veszély felismertetése érdekében
december 17-én (hétfő) 17.00 órai kezdettel demonstrációt szervezünk az EMMI (Emberi Erőforrások Minisztériuma) elé, a Szalay utcába.
A kormányzat által létrehozott mega-minisztériumnak kulcsszerepet kell betöltenie az életkilátások és az általános életminőség-romlás megállításában!
A Humán Platform ágazatokra lebontott tiltakozási jegyzékben fogja követelni a szakmai egyeztető tárgyalások, vagyis az érdemi együttműködés haladéktalan megindítását. A társadalmi végromlást elkerülendő a felelős Minisztériumnak végre a valós súlyának megfelelően kell kezelnie a felvetett kérdéseket!
Sajna az a legszomorúbb az egészben hogy ugyan azok az emberek akiket 4 éve magunk és a diákok mellett hittünk azok most bele hazudnak a pofánkba. Komolyan hülyének néznek minket. Valóban tenni kell valamit az ellen hogy a magyar pénzen ki tanított jó képességű diák ne külföldön helyezkedjen el, de erre nem az a megoldás hogy csökkentjük az egyetemistákat.
Igaza is van mindenkinek aki belefáradt ebbe és elhagyja szép Magyarországot.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!