Azért izgultak rá ennyire Trumplira, mert azt gondolják ott is úgy megy, ahogy a PedoFidesznél: leszóóóóólunk, hogy szüntessék meg a szanyciókat:) Ennél nagyobb tévedésük még soha sem volt!
Ennek az az oka szerintetek, mert rosszabbúl éltek, mint egy évvel ezelőtt! Mond hogy nem így van? Tényleg rossabbúl éltek mert már ezer forintnál is több lett a kenyér ára. Ruhára már nincs is pénz mert a sehhetek is ki van már! Mond, hogy nem így van? Nem tetszik a halasztott fizetés? Ne fizess! Majd megtudod a következményét. Stb.
Én írtam. Keresd meg! A szankciókról nem akartok tudomást venni! Jól látom? Rengeteg olcsó politikai erőszakkal meghatározott szankciók születtek! Miért nincs rendszeretek erről? A kolostornalaccal többet foglalkoztok, mint ami ellen fellépett!
Akkor miért nem a brent olajat veszi a kormány? Vagy annyira nem drágult meg? Még mindig 30%al brent alatt kapják?? vagy csak 25%al?? Mégis harmada bér mellett nyugati árak felett sikerül adni itthun az üzemanyagot! A gáz árról ne is beszéljünk! A HALASZTOTT FIZETÉSSEL MI A HELYZET? A FO$ritra és a kormányra tavaly olyan büszkék voltatok, hogy hová visszaerősítette ez a szuper kormány, emlékeztek? Ez a lassan +50 euróhoz és dollárhoz +60+ egység semmi hatással nincs az árakra?
Képzeld, ezt értem. :) Csak nem minden része igaz! Lengyelekhez, csehekhez, románokhoz, bolgárokhoz tud máshonnan jönni? Hozzánk a törökökön keresztül nem jön? . Egyébként a kérdés az volt, hogy az EU milyen szankciókat vezetett be Magyarország ellen? Erre pedig az amit írtál, nem válasz!
Képzeld, ezt értem. :) Csak nem minden része igaz! Lengyelekhez, csehekhez, románokhoz, bolgárokhoz tud máshonnan jönni? Hozzánk a törökökön keresztül nem jön? . Egyébként a kérdés az volt, hogy az EU milyen szankciókat vezetett be Magyarország ellen? Erre pedig az amit írtál, nem válasz!
Eszembe jutott Petiminiszter esete... 2023 szeptemberében Szijjártó Péter betért a Balazs Kicks nevű cipőboltba, ahol egy 75 ezer forintos edzőcipőt vásárolt2. A vásárlás során a külügyminiszter készpénzzel fizetett, és állítólag a "Készpénz, mindig" kijelentést tette
Gondoltam, hogy a fórum egyik fő-funkcionális analfabétája nem fogja érteni azt, amit írok, ezért most megpróbálom tő- és rövid mondatokban leírni azt, ami nem terelés, hanem válasz volt a hivatkozott kérdésedre. Szóval gáz, kőolaj jönni Oroszországból. Máshonnan nem tud. Nincs kiépített vezeték. EU-s szankciók Oroszország ellen. Ez bevételkiesés Oroszországnak. Ezért az oroszok emelik a gáz és a kőolaj árát. Németeknek is probléma. NDK onnan kapta a szénhidrogéneket. Egyelőre ott sem sikerült megoldani a máshonnan szállítást. Remélem, így sikerül megértened.
Ez jó! A fórumbohóc állít valamit, kérem hogy támassza alá, amit állított. Erre jössz, és terelsz. . "Nem tudna olyan kérdést feltenni, amire pozitív választ lehet adni?" (Kósa Lajos)
A szankciók ellen mindenki védtelen, mert az egy politikai találmány, ami szétveri a globális árúk és termékek szabad áramlását! Nem kaphatsz olcsó orosz gázt, olajat, inkább mehetnek csődbe a gazdaságok a hanyatló nyugaton is. Segítsed a kormányt, ne akadályozzad!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!