Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Ivanhoe hétfő, 10:40
Előzmény: #155696  krida
Musk egy szélhámos, abból él, de ontsd a hülyeséget!
Ez durva: a kiskereskedelmi boltok 90%-a veszteséges Magyarországon
Pedig lenne min elgondolkoznod!
bronz hétfő, 10:37
Szeretném megkérdezni valamelyik PedoFidesz propagandistát, hogy miért jó az Magyarországnak, hogy holnap éjfélkor elbukunk 1,1 milliárd eurót, azaz kb. 450 milliárd Ft EU-s pénzt?
Néztem az MTVA, Megafon, Nemzeti Ellenállás Mozgalom, KESMA, Mediaworks, (Pedo)fidesz.hu oldalakat, de sehol senki nem írt rá magyarázatot.
maxwax
maxwax hétfő, 10:36
Előzmény: #155713  krida
Már megint eltereled a beszélgetést orbánékról, mert bedobod a németeket.
signal2
signal2 hétfő, 10:33
Előzmény: #155714  signal2
Kieg: Annak idején az Afd ellenezte a Tesla-gyár építését Németországban.
maxwax
maxwax hétfő, 10:31
Előzmény: #155713  krida
krida,
mért nem a többiekkel vagy? Azt mondtad, kiszabadultál velük a hazugságaidból, akkor miért vered itt magad megint? Nem érzed, hogy széllel szemben vagy és az élceink céltáblája? Te a szószátyár krida vagy, túl bőlére ereszted a mondandód.
Azért mert újra és újra leírod a szokott mondataid még se igazad nem lesz, se meg nem győzől itt senkit.
signal2
signal2 hétfő, 10:26
Előzmény: #155708  badsector1
Gondolom, annyira még az afd is mutlibarát globalista, hogy a Teslát ne üldözze el Berlinböl. 
Musknak egyébként van egy transgender lánya, és szerintem bekattant valami Musknál. Semmi más nem fontos neki, mint hogy mindehol üldözze az lmbtq közösségeket. Még az sem érdekli, hogy Trump otthon újra a belsöégésü kocsikat nyomná.
krida
krida hétfő, 10:24
Lol. Amint az várható volt."Tombol a német pártelit Elon Musk véleménye miatt: 2024. december 29. 14:55„Hatalmas károk a demokráciának”, „szélsőjobboldali szócső” – Elon Musk a Die Welt am Sonntagban kiállt az AfD mellett, mire kígyót-békát kiáltottak rá és a lapra az úgymond demokratikus német pártok."
Handesblatt összefoglalójában olvasható az SPD-s és zöld kötődésű politikai elemző, Johannes Hillje véleménye is, aki szerint az újság téved, és még akkor sem szabadna közölnie Musk véleményét, ha ellenvéleményekkel ellensúlyozza, mert még az „sem csökkentené az AfD választási reklámozásának felbecsülhetetlen értékét”
Hát pesze. A libsi tábor szerint a szólás- és véleményszabadság elfogadhatatlan...
bullrider
bullrider hétfő, 10:24
Musk se lenne sehol, ha az USA nem egy liberális ország lenne. 
badsector1
badsector1 hétfő, 10:23
Előzmény: #155709  sityaki
a kezdő hazugságát jól leelemezte, kimutatta, majd közzétette nekünk, közben mindenki csak nevete szerencsétlenen.
bullrider
bullrider hétfő, 10:19
Előzmény: #155700  csendben
Érti, csak nem szereti:)
sityaki hétfő, 10:13

"leelemeztem"
"kimutattam"
:-))))
badsector1
badsector1 hétfő, 10:08
Előzmény: #155706  Schmidt
musknak miért fontos, hogy az oroszcsicska afd kerüljön hatalomra Németországban?
ilyen kérdésekkel csak krida atya libsiző kártyavára dőlne össze
maxwax
maxwax hétfő, 10:05
Az utóbbi napokban másodszor, de már előtte is hivatkoztál a The Economistre (nem pusztán Economist) ugyanezekkel az érvekkel. Kérlek, linkeld már nekem ide a cikkeket, amikre hivatkozol. Úgy lenne hiteles.
amúgy frissíteni kellene a készeleteden. mert egysíkúvá, önmagát ismétlővé váltál.
Világosíts már fel, miért vagyok én hülye libsi? Miben áll az én hülyeségem? Mivel nem tudok szerinted szembenézni? Mesélj! (Nem fogsz, mert ez nem a te pályád.)
Schmidt
Schmidt hétfő, 10:01
Musk miert foglalkozik nemetorszaggal? Kerdezem toled, ha mar te nem teszed fel magadnak a kerdest.
badsector1
badsector1 hétfő, 10:00
Előzmény: #155697  csendben
"A mi Viktorunk Brüsszelben dolgozik, keményen, míg végre eljön az ebéd ideje.
Természetesen elit helyre viszik, ahol jól körülnéz.
- Ez a porcelán, gyönyörű. Magyar, ugye? Herendi?
- Nem uram, ez stájerországi porcelán.
- És a csipke! Pazar. Ez magyar, ugye?
- Nem, uram, ez brüsszeli csipke.
Viktorka körbenéz, felcsillan a szeme:
- De ott szemben, az a cigány, az csak magyar, ugye?
- Nem uram, az velencei. És tükör! :)))"

így azért csak érthetőbb a vicc.
badsector1
badsector1 hétfő, 09:57
ez a különbség köztünk, te akkor is érted, hogy musk mit miért csinált, amikor nem érted. :))
bigyula hétfő, 09:55
Előzmény: #155676  krida
Muskot kizárólag a hobbijai (spacex, tesla, stb.) érdeklik, amivel sok pénzt tud keresni hosszútávon. Az elnök közeli barátjaként - főleg ha valami pozíciót is kap -, erre minden lehetősége meg lesz. Kb. olyan lesz mint nálunk lőrinc, de kicsit okosabb, és eleve a világ egyik leggazdagabb embere szintről indul (saját kútfőből).
badsector1
badsector1 hétfő, 09:55
Előzmény: #155695  krida
a poltikából való eltünése csak attól függ , hogy mikor dobja fel a talpát a felcsúti lókupec
badsector1
badsector1 hétfő, 09:53
"Nos, nemtom észrevetted-e, de jelenleg nem fenyegető veszély a fasizmus sehol."

azért esel mindig pofára, mert mindig egy hazugságra próbálod felépíteni a zagyvaságaida, mint pl a fenti idézet. :))

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek