Szeretném megkérdezni valamelyik PedoFidesz propagandistát, hogy miért jó az Magyarországnak, hogy holnap éjfélkor elbukunk 1,1 milliárd eurót, azaz kb. 450 milliárd Ft EU-s pénzt? Néztem az MTVA, Megafon, Nemzeti Ellenállás Mozgalom, KESMA, Mediaworks, (Pedo)fidesz.hu oldalakat, de sehol senki nem írt rá magyarázatot.
krida, mért nem a többiekkel vagy? Azt mondtad, kiszabadultál velük a hazugságaidból, akkor miért vered itt magad megint? Nem érzed, hogy széllel szemben vagy és az élceink céltáblája? Te a szószátyár krida vagy, túl bőlére ereszted a mondandód. Azért mert újra és újra leírod a szokott mondataid még se igazad nem lesz, se meg nem győzől itt senkit.
Gondolom, annyira még az afd is mutlibarát globalista, hogy a Teslát ne üldözze el Berlinböl. Musknak egyébként van egy transgender lánya, és szerintem bekattant valami Musknál. Semmi más nem fontos neki, mint hogy mindehol üldözze az lmbtq közösségeket. Még az sem érdekli, hogy Trump otthon újra a belsöégésü kocsikat nyomná.
Lol. Amint az várható volt."Tombol a német pártelit Elon Musk véleménye miatt: 2024. december 29. 14:55„Hatalmas károk a demokráciának”, „szélsőjobboldali szócső” – Elon Musk a Die Welt am Sonntagban kiállt az AfD mellett, mire kígyót-békát kiáltottak rá és a lapra az úgymond demokratikus német pártok." A Handesblatt összefoglalójában olvasható az SPD-s és zöld kötődésű politikai elemző, Johannes Hillje véleménye is, aki szerint az újság téved, és még akkor sem szabadna közölnie Musk véleményét, ha ellenvéleményekkel ellensúlyozza, mert még az „sem csökkentené az AfD választási reklámozásának felbecsülhetetlen értékét” Hát pesze. A libsi tábor szerint a szólás- és véleményszabadság elfogadhatatlan...
Az utóbbi napokban másodszor, de már előtte is hivatkoztál a The Economistre (nem pusztán Economist) ugyanezekkel az érvekkel. Kérlek, linkeld már nekem ide a cikkeket, amikre hivatkozol. Úgy lenne hiteles. amúgy frissíteni kellene a készeleteden. mert egysíkúvá, önmagát ismétlővé váltál. Világosíts már fel, miért vagyok én hülye libsi? Miben áll az én hülyeségem? Mivel nem tudok szerinted szembenézni? Mesélj! (Nem fogsz, mert ez nem a te pályád.)
"A mi Viktorunk Brüsszelben dolgozik, keményen, míg végre eljön az ebéd ideje. Természetesen elit helyre viszik, ahol jól körülnéz. - Ez a porcelán, gyönyörű. Magyar, ugye? Herendi? - Nem uram, ez stájerországi porcelán. - És a csipke! Pazar. Ez magyar, ugye? - Nem, uram, ez brüsszeli csipke. Viktorka körbenéz, felcsillan a szeme: - De ott szemben, az a cigány, az csak magyar, ugye? - Nem uram, az velencei. És tükör! :)))"
Muskot kizárólag a hobbijai (spacex, tesla, stb.) érdeklik, amivel sok pénzt tud keresni hosszútávon. Az elnök közeli barátjaként - főleg ha valami pozíciót is kap -, erre minden lehetősége meg lesz. Kb. olyan lesz mint nálunk lőrinc, de kicsit okosabb, és eleve a világ egyik leggazdagabb embere szintről indul (saját kútfőből).
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!