Hallgattam vezérunket a parlamentben. Ha egy idegen nem tudná ki OV és melyik országnak a miniszterelnoke, azt hihette volna hogy talán egy fejlett, gazdag nyugati országrol beszél . OV szerint jovore és azután kis hazánk tobb kategoriában , novekedésben, fejletségben, élhetoségben stb. az EU csúcsán lesz. Ezt talán a leg fideszesebb fideszesek sem hiszik el. De tévedhetek...
"Németország kormánya arra készül, hogy módosítsa gazdasági előrejelzését, és már nem vár növekedést Európa legnagyobb gazdaságában 2024-re, állították az ügyet ismerő források a Bloombergnek. Mindez Magyarország is intőjel, mivel a kormány a német felpattanástól várt érdemi GDP-bővülést." Lehet igazam lesz és tényleg:) Az eredeti 4,5%-ból a végén idén NULLA % lesz a gazdasági toporgás.
"A magyar kormány céljaival szembemenő utat jelölt ki az EU ideológusa" "Draghi álláspontja, hogy egy-egy tagállam túl gyenge a versenyképességi problémák megoldásához és mélyebb integrációra van szükség, épp ellentétes a magyar kormány által kijelölt új irányvonallal." Draghi-nak teljesen igaza van, én is ezt mondom, hogy Európa egységesen jobban tudja érvényesíteni az akaratát, mint az egyes államok külön-külön! Ocsmányék óriási tévedésben vannak!
Ráadásul MP azt mondja, hogy Karácsony azzal zsarolta, hogyha nem támogatják, akkor még költségvetést sem fog csinálni a főváros, ami egy nettó hazugság. Karácsony elég részletesen elmondta, hogy meg tudja kerülni a helyzetet és azt is kiemelte, hogy fontos, hogy a városnak legyen költségvetése, különben minden leáll, és épp neki a legfontosabb ezt elkerülni, úgyhogy nem lenne logikus, ha ő akadályozná meg a költségvetést. Értem én, hogy MP miért nem akar belefolyni az ügyekbe, miért nem akar nyíltan beállni Vitézi mögé. Neki országos ambíciói vannak, Budapest csak hab a tortán, Vitézy támogatásával nem akar szavazókat veszíteni. Persze Karácsonnyal sem akar összeborulni, mert akkor mert akkor meg lebaloldalizzák és akor az exfidesz szavazókat veszítheti el. Annyi lenne a dolga, hogy mélyen hallgat, a Tiszások meg csendben teszik a dolgukat a közgyűlésben. Az a helyzet, hogy Budapesttel egy kicsit túlnyerték magukat, mert ha ott a fidesszel szavaznak az a baj, a meg az ellenzékkel, akkor meg az lesz a baj. Ha meg nem csinálnak semmit, akkor az meg az alkalmatlanságukat mutatja. Az EU parlamentben is orosz-ukrán ügyekben tartózkodással próbálnak lavírozni a választóik számára kényes ügyekben. Ezt kell játszaniuk Budapesten is még 1,5 évig (a 2026-os választásokig).
Rezgett a léc igen, de kezd elfelejtődni, hogy miért. Alapvetően a rengeteg érvénytelen szavazat miatt, (SOHA egy választáson se volt ennyi - van erről egy telex cikk), ami két ok miatt volt: - Alexandra visszalépése Vitézy javára (tudjuk azóta, hogy nem fideszes, sőt egyetlen akit a Tisza megszavaz főpolgm. helyettesnek :) - Magyar keverése, "érvénytelenül szavazok, fel se veszem a szavazólapot, senki nem jó" stb. Nem lehet fűnyíróval rendet csinálni. Mi a baj pl. Kiss Ambrussal, vagy Mártha Imrével (BKM) ? Pályáztassanak, de a helyből kizárás gusztustalan. Nincs olyan, hogy egy főpolgármester ne jelölhessen magának helyettest, vagy ne jelölhessen fb tagokat. Ezek bizalmi állások. Utóbbiak a tulajdonosi jogokat gyakorló egyszemélyi vezető szemei a cégekben. (Ja, jelölhet, de mi előre mondjuk, hogy nem szavazzuk meg! Erre se keresek más szót mint gusztustalan.) . (Külön fejezetet érdemelne a szedett-vedett Tisza lista, a programnélküliség ..., de hagyjuk a múltat, érdekesebb, hogy mi van és mi készül.) -
"Kocsis Máté: Lehet, hogy Orbán Balázs olyat mondott, amit nem lehet mondani.." Szóval mondani nem szabad, gondolni viszont igen és a gondolatnak megfelelően cselekedni szintén. Értjük mi ezt.
Mgejgyzem, én Karácsonynak szurkoltam, de szegedi lévén csak kívülálló vagyok. Nálunk sima ügy volt megint Botka. Eszünkbe sem jutna leváltani, holott a városban toronymagasan verte a tisza a fideszt az eu-s listán,
Nem mindenható a TISZA, de jó nagy felfordulást csináltak és csinálnak az ellenzéki és kormányoldalon. Elég megnézni, hogyan számolódott fel az mszp, lpm, párbeszéd pl, hogyan zuhant a mélybe a dk , és hiszem, Karácsony nem lenne polgármester, ha a tiszások valaki mellé álltak volna. Nagyon rezgett a léc most. Ez a "mi lett volna ha ", amin felesleges rágódni.
Milyen gondolatokat kellett tőlem értelmezni? Én nem szóltam hozzá karigeri megválasztásához és a tisza nemlétező főpolgármester jelölt indításához, amiről ti értekeztek.
Hát orbán balázsról is bebizonyosodott, hogy egy gumigerintű senkiházi, aki nem éppen a legélesebb kés a fiókban. És a legszomorúbb, hogy viktor mellett ezen az emberen múlik az ország sorsa...
Igen, ma már fővonalon min. 200-nak alapnak kellene lennie, de ezek a múltban élő, ügynöklista takargatók el vannak ájulva a 160-tól, miközben a végén a nagy Kínához ragaszkodás miatt lehet, hogy csak 80-100 km/h lesz a 160 km/h helyett. Ez hatalmas blama lenne.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!