Szerintem nem egy egyszerű mezei fideszes szavazóról van szó. Pár éve 40 millió forint állami támogatást kapott a Yakuzák SE, az edzőtermük felújítására. Milyen aranyos név egy egyesületnek, hogy a Világ egyik legrégebbi bűnözői szervezetéről nevezik el…
Az a probléma, hogy minél magasabb valakinek az iskolai végzettsége, annál kisebb valószínűséggel támogatja a Fideszt. Az értelem és a Fidesz fordítottan arányos. Magyarországon, ha csak a felsőfokú végzettséggel rendelkezők szavazhatnának, akkor fideszes képviselő alig lenne a parlamentben. A "kétbites"-ek a ti köreitekben vannak, erről is van papírotok. :)
Törölt felhasználó2024. 07. 20. 22:05
"Megszólalt a gyereket felrúgó karateedző, épp nyaral, de állítólag utána vállalja a felelősségre vonást" Felelősség vállalás előtt mindeni elszokott menni nyaralni, az úgy illik. :) Egyébként nem figyeltem, nem olvastam, nem tudom pontosan, de nem körözés alatt kellene állnia egy olyan személynek, aki ilyen tettet követett el? Körözés alatt áll, nem igaz?
Az edző az RTL-nek ezt nyilatkozta: "A karateedző élete legsötétebb pillanatának nevezte, ami a Szolnoki Kalandparkban történt, és állítása szerint az eset után napokig a tenyerén hordta a kisfiút, akit felrúgott. Sajnálja, hogy elvesztette Orbán Viktor bizalmát." Viktornál esedezik bocsánatért...
Bizonyára vannak az országban csokosok (:-) néhányan. De nem a csok miatt "gyártották", ez csak a te olvasatodban van így. Egyébként minden ösztönzőről ilyen hülyeségek jutnak eszedbe?
Miért nem ülsz be az ellenzéki mellé az eu parlamentbe? Nagy segítség lenne bizonyára mindannyiunknak, ott szoktak ilyen szép utalásokat tenni jelenlegi kormányunkra építve ezzel is kis országunk imázsát!
Sehmet! Nagyon "tetszik" hogy feltételezed, itt megértik ama példának hozott elméleteidet. Azért ilyen magas röptű gondolkodásra itt ne késztess senkit. :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!