Dedede! Többen megjegyezték, hogy nem válaszoltam, és ezt sumákolásnak minősítették. Ebben a csak1 jeleskedett, aki minden második hozzászólásában kérdezett. :)
Bizonyára zavar van a rövidtávú memóriádban, ugyanis a kérdésed az volt, hogy amennyiben nem hajt végre egy jogerős ítéletet a TV2, akkor működhet-e tovább. Te gyorsan írtál egy rossz választ, amit szinte kinyilatkoztatták, nevezetesen azt, hogy "NEM". De mellényúltál, mert működhet tovább is, legfeljebb majd a bíróság megbírságolja, vagy egyéb módon kényszeríti ki a meghatározott cselekmény végrehajtását. De ez a TV2 működésének folyamatosságát nem érinti. Nekem egyébként az a véleményem, hogy egy helyreigazítás bumeráng-effektus is lehet. Tanácsadóként még pályám elején közreműködtem egy olyan ügyben, amikor egy idióta újságíró egy, konkrétan megnevezett személy lakását úgy mutatta be, hogy az "egy lyuk, egy odú", stb. A bíróság helyreigazításra kötelezte az adott médiumot, amikor megkerestek a helyreigazítás szövegével kapcsolatban, és a következő szöveggel hoztuk össze a helyreigazítást, ami úgy jó egy év múlva követte az eredeti cikket, amit már el is felejtettek. A helyreigazítás szövege a következő volt: "Tévesen állítottuk, az ekkor és ekkor megjelent számunkban, hogy X.Y. lakása egy lyuk és odú, mivel X.Y lakása nem lyuk és nem odú". No, ekkor megint bírósághoz fordultak azzal, hogy nem megfelelő a helyreigazítás szövege, de a bíróság megállapította, hogy az ítéletnek megfelel a helyreigazítás szövege. De a lyuk és az odú most már kétszer szerepelt a helyreigazításban, és aki addig nem ismerte volna az eredeti szöveget vagy elfelejtette, az felkapta a fejét, és csak a névre, valamint a lyuk és az odú szóra asszociált az illető lakásával kapcsolatban. Szóval ezért írtam, hogy ez bumeráng is lehet!
Tehetek én arról, hogy annyit reagáltok, kérdeztek külön-külön? Aztán, ha valakinek nem válaszolok, akkor meg van sértődve, hogy semmibe vettem a kérdését!
Mióta vagy te médiajogász? Mire alapozod az állításodat? Jogszabályi helyre hivatkozás? Persze, respektálom a véleményedet akkor is, ha köze nincs a valósághoz!
Volt egy kérdésem, kukacka! Válasz nincs, csak személyeskedés? Ja, bocs, nem vettem figyelembe, hogy erre csak olyan választ lehetne adni, ami bizonyára a pártodnak nem tetszene! :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!