Pontosan, Merkel mint az EU meghatározó politikusa túlzottan elnéző volt Orbánnal a német nagytőke itteni beruházásai, befektetései miatt. Puytinnal is elnéző volt az olcsó nyersanyag miatt. Az EU értékeket, elveket háttérbe szorította.
"Várhelyi Olivér, az Európai Bizottság bővítéspolitikáért felelős biztosa szerdán arra figyelmeztette a tagjelölt Bosznia-Hercegovinát, hogy az EU szövetségesei nem utazgatnak Oroszországba." . Esetleg szólhatna papagálypetikének is... :) Ez a figyelmeztetés a hét vicce.... :)
Az utolsó mondatodra: Szerintem neked minden, másnak már nem biztos. De nem biztos, hogy egy dicséret akart lenni, inkább megértés. A nemzetközi politikai viszonyok realista irányzata szerint azt az érdekek mozgatják. Lesznek még olyan helyzetek és ügyek, amiben a lengyelek kézen-fogva mennek a magyarokkal. :)
Összességében nézem. Már 2010-2011-ben azt írtam (visszakereshető itt), hogy Orbán odaszarik a klubasztalra, röhög, aztán tartja a markát. Én a magam részéről nem értem, hogy miért tűrték ezt ennyi ideig az EU részéről. . Már a lengyelek is egy csomag szart küldtek jelzésként a nagykövetünknek. Mi nem érthető?
"A magyar jegybank mindent megtett, a forint erősítéséért, "
aki nem ebben az oszágban élt vagy fideszes, az nem tud róla, hogy eltolcsi mindent megtett a forint gyengítésért, hogy az mnb nyereséget kitalicskázza az alapítványaikba.
"A magyar jegybank mindent megtett, a forint erősítéséért, komoly kamatemelést hajtott végre, ám a rendkívül kedvezőtlen külső eseményekre nincs ráhatása. Az uniós források megérkezése várhatóan sokat erősít majd a forinton, a nyomás azonban akkor enyhülne igazán, ha véget érne a háború. Ez utóbbi azonban nem hazánktól függ." . Figyu! Van bármi, ami a kúrmányon múlik? Mert szerintem elég sok... ;) . pl. fűt-fát megígértek az elmúlt másfél évben az EU-nak a lóvéért, de a töredékét sem teljesítette a 2/3. Eleve hazudtak, vagy nem is kell nekik a lóvé?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!