Ők inkább bíróság előtt voltak. :) A genetika nem hazudik! :) "Az iratok tanúsága szerint idősebb Gyurcsány Ferencet 1979. november
19-én a Pápai Járásbíróság mint különös visszaesőt egyrendbeli lopásért
és egyrendbeli kisebb értékre elkövetett lopásért 11 hónapi
szabadságvesztésre ítélte, és két évre eltiltotta a közügyektől. A
dokumentumból azonban az is kiderül, hogy a miniszterelnök apjának nem
ez volt az első találkozása az igazságszolgáltatással: „(…) többször
volt büntetve, utoljára a Pesti Központi Kerületi Bíróság az 1977.
november 21-én jogerőre emelkedett összbüntetési ítéletével lopás
bűntette és más bűncselekmények miatt egy év és három hónapi
szabadságvesztésre ítélte, és a büntetésből 1978. augusztus 13-án
szabadult”. https://www.vg.hu/kozelet/2007/12/gyurcsany-ferenc-apja-tobbszor-ult-bortonben
Kompenzálni valószínűleg a magyar kormány hibája miatt azért kell, valószínűleg, mert a magyar kormány balfék módon egy magasabb árra kötött szerződést az oroszokkal, amit nem tud/akar a lakosságra terhelni. Ha a jelenlegi világpiaci áron vennénk a gázt, akkor lehet, nem kellene kompenzálnia. Ez tehát nem ok a melldöngetésre, mert mintha azt mondogatnák látjátok mekkora farkak vagyunk, hogy ilyen drágán vessszük az oroszoktól a gázt.
A "kirablás" annyit jelent, hogy az átagfogyasztók esetén évi 4.000 milliárdba kerül az állami költségvetésnek az átlagfogyasztók gázárának kompenzálása.
"Újabb magyar csoda hatalmas léből. Nem mondhatok semmit, még nem láttam, lehet végig küzdöm majd magam rajta, hisz elvileg történelmi. Egyelőre a kritikák nem túl biztatóak."
44 jurócska a TTF gáz, messze a háború előtti szinten. Talán éppen a szankciók hatására? Várom fideszesek maygarázatát, hogy ha a szankciók miatt elvileg magasak az energiaárak, akkor hogy lehetünk a háborút 6 hónappal megelőző szinten.
Ezt kötelezővé tenném minden fideszesnek! Miért MZP-ről néznek videókat? Nézzenek Orbán Viktorról, ha már rá szavaztak. Bár, van egy sejtésem, hogy a hitükben a kriszálytiztán bemutatott hauzodozás sem tudja őket megingatni. Egy kézilabda rajongó fideszes ismerősömet kérdeztem, hogy mit szól hozzá, hogy visszaléptünk a 2024-es női kézilabda EB-től. Azt mondta, jó döntés... no comment.
Valójában kevés pénzből készült. Egy sima, színvonalas, moziba szánt animációs film 50m USD körül van. Ehhez képest a myagr filmek töredékéből készülnek. Mondjuk én erre azt mondom, hogy ami nem megy, azt ne erőltessük.
Látod itt ideengednek téged is csaholni :D - bármit írhatsz itt demokrácia van nem úgy mint nálatok. Próbálna valaki bemenni az m1-be innen :D Különben ha a ruszkik nyernének senkinek se lenne jó, még neked se csak még nem sejted a történet lehetséges kimeneteit. Voltál katona, nem, majd leszel, ha ruszki bátyánk nyeri a csatát, aztán majd itt sírsz.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!