26 még messze van. orbánra most dől rá a 12 évnyi sz.r, már csak olyan ötletei vannak, minthogy kényszermunkára kényszeríti magánorvosokat az állami egészségügyben.
Szerintem '26ban újra nyerő lesz a párt. Aztán már csak az EU kilépési szavazás jöjjön, remélem 2030-ra lezárul a kilépési eljárás is és akkor minden tuti lesz. 40 év alatt teszünk majd egy 360 fokos fordulatot. A gyűlölt szovjet érából kiléptünk és 40 évet követően visszatérhet az ország oda, csak már orosz lesz szovjet helyett, de a lényeg ugyanaz. Komolyan mondom, most már drukkolok ennek a forgatókönyvnek, ez az ország, ez a nép nem is érdemel mást, jobbat.
karvalynál normális, hogy nem érti, de te, aki egy vidéki egyetemen, a nyugati határszélen, külsős egyetemi oktatóként dolgozol, szintén nem érted, hogy a 21 században nincs fontosabb dolog egy ország jövője szempontjából, mint egy magasszintű oktatási rendszer megteremtése, ez tragikusnak tűnik
nem rád céloztam, én csak idéztem a volt fideszes kisdoktor kollégámat, aki a 90-es években lett kisdoktor, és ő maga is kisdoktornak tartja magát, viszont egyetemi oktatóként nem keresett olyan jól mint amennyit most keres nálunk :))
Már többször leírtam, hogy "kisdoktor" és "nagydoktor" nincs, ha rám gondoltál/céloztál. Olyan azonban van, hogy valamilyen "tudományi doktor" és "tudományok doktora", ergo PhD, stb. De úgy látszik, ezt még néhányszor le kell írnom. :) Egyébként még nem döntöttem el, de ha esetleg egy reális kormányzati alternatívát fel tudsz mutatni, akkor még el is gondolkodnék, azon annyi nem elég, hogy "mindegy, hogy ki, csak ne ezek, mert nekem a másiknál jobb lenne", ugyanis ezzel már 2002-ben befürödtünk. :)
Én ma adtam fel a győzködést, hogy itt nem jól mennek dolgok, nem viktor kellene vezetőnek stb stb. Egész egyszerűen meglep, hogy valóban mennyi tényleg normális ember is rájuk szavaz. Szóval egyre inkább kezdem azt hinni, hogy tényleg komolyan gondolják sokan, hogy viktor a megfelelő. Ez nem mese, kitaláció, propaganda vagy egyéb, egyszerűen sajnos tényként látom ezt. Raadasul tényleg nem idióta, 50es IQval rendelkező emberekről beszélek. Ez van, el kell fogadni, ez kell a népnek...ne reménykedjünk
Mégis csak Feri az ellenzék legerősebb, vezető pártjának vezére, és a nyugati plurális demokráciák a pártok demokráciái. Én nem köszönhetek senkinek semmilyen hatalmát, legfeljebb a Fidesz a saját hatalmát, amiben Ferinek valóban elévülhetetlen érdemei vannak, ezért nem kellene minden másra mutogatni. :)
Rosszul írták, mert azt korlátozzák, hogy egy befektető mennyit vehet. Tehát neki mennyit lehet eladni, de ez nem azt jelenti, hogy ő mennyit adhat el.
Nagyon valószínűnek tartom, hogy többen is vannak közülük akik majd akkor is meg akarják tartani a hatalmkukat, ha a Putler már nem lesz tényező. Szóval, ha eljön az a pillanat, hogy már nagyon inog a trón, akkor simán löknek rajta egyet. A hatalmuk átmentésének egyetlen módja pedig az, hogy tövig benyalnak egy esetleges új rezsimnek, ami teljesen mindegy, hogy egy nyugatbárát, vagy egy még elvakultabb keményvonalas bagázs lesz. Valahogy úgy ahogy a Pintér Sándorunknak is sikerült!
Valójában van, és nem is kevés, ha az érdekeik is úgy kívánják, csak be kell nézni a deep univers-be, na nem a Metába -:) Ott látni, hogy a dolgok másképpen íródnak. Persze, jókat lehet a tokeneken tévelyegni és eltévedni. Valójában össze lehet rakni a kockákat, de az is összedőlhet ha nem tanultál gyerek korodban legózni -:).
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!