Szabadságon vagyok. Képzeld egy dél amerikai srácot tanítok magyarra... Eddig 3*talalkoztunk. Már be tud mutatkozni, ki tudja ejteni az ő, ó, ö,Ő Kicsit nehezen megy még neki az n és az ny. A dz és a dzs.... Rajottem hogy vissza kell mennem óvodás szintre. Tagolni kell a szavaakat és úgy le tudja írni. Pl Móricz Zsigmond. Vagy Kossuth Lajos. Tökjó Santiago de Chilébol jött ide csak azt nem értem mondjuk megkerdeztem hogy miért pont Magyarország? Mert az itteni egyetemek nagyon jók
"Az atv.hu információja szerint a katonai helikopter pilótája észlelte és többször is jelezte a rádión, hogy a rotor szele túl erős, veszélyezteti a fán kapaszkodó férfit, ugyanakkor mindannyiszor azt az utasítást kapta, hogy végezze el a mentést. A lap rámutat: ha a pilóta megtagadta volna a parancsot, katonai bíróság várt volna rá. Utólag persze ezt már senki nem bánná, de logikus, hogy ez is szerepet játszhatott a rossz utasítás végrehajtásában."
A jó kis magyar igazságszolgáltatás, most sem sikerült a bűnöst elítélni.
"Vádat emelt az ügyészség azzal a tiszttel szemben aki a 2020-as vértesszőlősi siklóernyős-balesetben a mentésre küldött katonai helikoptert vezette. A fára zuhant siklóernyős épségben várta a segítséget, ám a helikopter rotorszele lesodorta az ágakról, és olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy néhány héttel később meghalt. Az ügyészség légi közlekedés halált okozó gondatlan veszélyeztetésének vétségével vádolja a pilótát, és indítványozza, hogy ítéljék próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre, illetve határozott időre tiltsák el a légi járművek vezetésétől. A terv szerint a helikopteren levő ejtőernyősök kötelet engedtek volna le a siklóernyősnek, amin leereszkedhetett volna a fáról. Az ügyészség úgy látja, a parancsnoknak fel kellett volna mérnie, hogy „a rotorlapátvégek által keltett légörvények a fák ágainak letöréséhez és a fán rekedt paplanernyő belobbanásához vezethetnek, ezért az a sértettre nézve veszélyes. Ennek ellenére a parancsnok az elvárható körültekintés – elsősorban a földfelszínen tartózkodó kárhelyszín parancsnoktól történő tájékozódás –, valamint a művelet következményeinek felmérése nélkül kezdte meg a feladatot”"
csak ráverték a balhét a pilótára, böribe nem kell mennie, de főnökei megúszták, akik a parancsot kiadták.
tehát, ha a bérköltség felmegy 20 %-al az azt jelentené, ha 10 %-ot kitenné egyáltalán a termék árában, hogy az 1000/10=100 100*1,2= 120 , hogy a termék ára onnantól a bér miatt 1020 lenne ha pedig 1200 ra megy fel az azt jelenti, hogy az emberek 200% emelést kaptak Ha ez így van várom a jelentkezőket akik 200%-os bérfejlesztésen estek át az idén... (te ragadozómadár esetleg)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!