Igen, csak szarkavaró orbán úgy próbálja megkerülni a problémát, hogy nem kerül rá az oltási igazolásra a vakcína típusa. Mert ha nincs ráírva hogy kinai, akkor nem is az. De ha ilyen szar a kinai, ilyen kártyával senkit sem engednek majd be.
kb nekünk is ennyi... Nem vártam a Pfizerre (bár mi már átestünk a covidon novemberbe) gyakorlatilag 0 tünettel!!!! (pedig magas vérnyomás,cukor,asztma,tulsuly,57év és NEM tudtam róla)
Kinainak annyi az tény.Már a német lapok is hozzák. Vitya nem véletlenül mutatta a 2.oltást azóta kuss van kinai vonalon nálunk.Beoltottak februárban óta kb. 700.000 embert nálunk ezzel.Szép történet van kialakulóban...Sárkány ellen sárkányfű.:-)Orosszal is gond lesz.
A kinaival a nyájimmunitást el sem lehet érni. Igazából az elvárt maximumot azt hozták. A karácsonyfa égősoroknak is csak az 50%a szokott rázni. Csak azt emiatt karácsony előtt mind ki szokták vonni a forgalomból.
Nem véletlenül az oltásokkal együtt futott fel a halálozás. Márpedig a kínai és az orosz vakcinák domináltak, főleg az időseknél. A tanulság egyértelmű.
"Penz András DK s politikus halt meg ezért mert nem választotta a Kínait. FLETÓ GYILKOS !" . Érdekes következtetés. Aki beoltatta magát, és meghalt a vírusfertőzésben, annak Orbán a gyilkosa? Lehet, hogy ma is élne, ha nem oltatta volna be magát. Bizonyíthatatlan, de azért ott van a kisördög... Ahogy Penz Andrásnak sem Gyurcsány mondta, hogy ne oltassa be magét... . Mi lenne, ha az oroszok és a kínaiak is az elfogadott nemzetközi szabályok szerint játszanának? Azaz, nyilvánosságra hoznák azt, ami az elfogadott szabályok szerint nyilvános kellene hogy legyen. Csak nem megnőne a bizalom ezen oltások irányában is? . "A Valód kérdés : TE beoltatod-e magad pfizerre,r, modernával, astrazenecával ? Ennyi s nem több. " . Regisztráltam (3 hónapja), de nem kerestek eddig.
Én meg azt állítom, hogy a kínai vakcina beadasa miatt haltak meg sokan. Én ezt tudom igazolni azzal a statisztikai összefüggéssel, hogy az oltások megkezdese után ütött be a 3. hullám. Nos, mit szólsz? A helyzet az, hogy a kijelentésed megint csak szimpla rosszindulatú megjegyzés. Mivel semmivel nem tudod igazolni. Ahigy persze az én megjegyzésem is csak egy állítás, es nem is gondoltam kokolyan, de láthatod, hogy semmivel sem gyengébb állítás, mint a tiéd.
Remélem a nejed és Te jól vagytok !! Én türelmetlen voltam... azért mentem bele, és pfizerben is gondolkodtam.... Nekem zsibbadás volt a karomban tegnap, most jobb .
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!