Kérlek, a probléma összefügg a gyűlölködő topikcímmel. Két szellemiség csap össze: a libsi gyűlölködés, intolerancia, személyeskedés, más vélemény lenézése, megvetése (ld. ellenzék is), illetve ezt a vadliberalizmust elutasító józan liberalizmus. Emiatt megyek én is el szavazni jövőre.
Ezeket a számokat nem találtam a cikkben amiket leírtál, de egyszerűsítsünk.
A probléma ott volt hogy az újságíró azt mondta, hogy döbb, szegénynek 14 havi díjjal kell többet fizetnie. De 10 hónapig nem fizetett. Vagyis 4 havi díjjal kell többet fizetnie. Ezt tettem szóvá, méghozzá így újra megvizsgálva azt mondhatom hogy pontosan és helytállóan.
Nem mentek át egymást simogatni valamelyik nertroll topicba? Nem hiszem hogy sokan kíváncsiak erre a kínos önsajnálásotokra. Nem vitatom el a jogotokat hogy itt csesszétek a rezet de a jómodor megkívánná hogy ne ezt a topicot fingjátok tele a semmivel.
(Most olvastam, tetszik:
"Király Gábor nem megy kapusedzőnek a Herthába!
Lehet, hogy rossz a térde és már nem tudja vállalni a meccsek előtti kötelező BLM térdelést! (A gerince viszont tökéletes)!") 🙂🙂
Figyeltem, idézem! "Szinte biztos, hogy a 18 milliós nagyságrendű tőketartozásra jött az egy éves kamat (kb. 2%). Az esetből annyi a tanulság, hogy aki képes rá, az mindenképp törlesszen a szerződés szerinti ütemben!" 18000000*2%=360000 A 18000000 és a 2% nyilván nem pontos, de a nagyságrend a lényeg! (1350000-9500000=400000)
az más kérdés ha annyi ideje Németben él, tudnia kellett volna hogyha a bevándorlás ellen nyilatkozik öt is tönkre teszi a sajtó , minthogy nagyobb embereket is leradiroznak ezek a térképröl ha a bevándorlás ellen van vagy a bevándorlási bünözésröl ejt szót. EZ VAN németben
kiesett munkabér , megvádolás rasszizmussal , becsület sértés ,szabad szólás szabadsag stb. össze lehet hozni az ügyvédeknek még több vádpontot, rámegy a gatyájuk is , nem beszélve arról ezek után kit találnak a helyére. Milliókba fog kerülni nekik , az más kérdés hogy mellékzsebböl kifogják fizetni
A Herthát jóval kevésbé érdekli a Petry nyilatkozat ,mint annak következményei.Nagyon egy korcsfertő,hogy egy klubnak nem szakmai alapon kell döntenie hanem kijelölt direktívák alapján. Bízzatok benne,hogy az önjelölt népnevelők mindíg úgy idomítanak bennünket,ahogy nektek tetsző.Súgok nem lesz mindíg úgy ez enyhén szólva sem a tökéletes rendszer.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!