Komolyan ennyit tudtál visszaírni? Egy 3 éves gyerektől többet várnék! Ok,hogy a maffia szekerét tolod,de kicsit erőltesd meg magad,hogy ne nézzenek még onnét is ki!
Mivel építeni nem tudnak, élvezik a rombolást. Itt van most is kr mester, kisbabás örömmel írogat ide. Én felajánlok neki egy nyalókát, azzal el szoktak szórakozni a kisgyerekek.
Én pénzért bárkire is szavazok, megvezethető is vagyok, meg tudom is micsinálok, és beszivárgok mindenhová. Most valószínűleg össze-vissza hánytad magad 🙂
He-he, megnyugtatlak, nem csak idehaza, de kűfődön is, tájékozott vagyok azügyben hol mi történik, elsőkézből. Orbán sikeresen - és végre végérvényesen - szétverte a komcsik nemcsak politikai, de gazdasági hatalmát is. Mán csak az oktatás van hátra, a vakliberalizmus agymosása ott van nálunk is, s ha így megy tovább, ugyanaz lesz mint amcsiban, ahol a felvilágosult egyetemisták mán azt se tuggyák, ki a fiú és ki a lány. Dehát töriből ti is tisztában vagytok minden bizonnyal azzal a ténnyel, hogy a társadalmi hanyatlást általában erkölcsi (és ez általában szexuális magatartásra vetődik ki) hanyatlás előzi meg (ld görög- római társasalmak pl.).
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!