Hát igen, ők nem tudnak választani, mert csak Orbán, az ellenzéki szavazó pedig azt választja, hogy NEM Orbán. Nehéz ezt felfogni egy vezértudatú hívőnek az biztos.
Pontosan, majd 2-3 párt lemorzsolódik és maradnak a legjobbak a versenyben. Többször javasoltam már, hogy legyen egy jó mutatószám az átlagéletkor a GDP, meg infláció meg a franc tudja milyen számok helyett. Kinek lenne ez mégis ellenére? A kormány alatt a várható életkor megfelelő mértékben nőtt? Döntsd el és szavazz a többi kérdést meg engedd el. Jelenlegi szituban azt hiszem egyértelmű a döntés, sajnálom a meghalt fideszre szavazó embereket, ezzel anulálnám a múltkori ámokfutásom is :)
S jövőre pedig az 5 millió gerinces nagyrésze már kénytelen lesz ugyan arra az egy gerincesre szavazni aki a maffia ellen áll ki! Így lesz csak igazán izgalmas ez a választásnak csúfolt valami!
orbánnak nem számít az egészség, a környezet, csak a pénz és a beton, meg a bazi nagy járgányokkal való menőzés vagy magánrepülőzgetés. Ez minden csak nem szimpatikus, és legfőképp nem keresztény. Az embereknek, magyaroknak meg végképp nem jó, köztük nekem.
És már indultok is az alkalmatlan ellenzék irányába. Kaptál egy terelő kérdést. :) Pedig Te nem erről beszéltél. A válasz: a rendszert kell eltakarítani élén Orbánnal, ezért szavazok az ellenzékre. Remélve, hogy a hat párt kompromisszuma, bevonva a civileket is ki fogja termelni a legalkalmasabb jelölteket, nem érdekel a pártállásuk. Koalíciós kormány lesz, egymást fogják felügyelni. Annyira távol esnek egymástól, hogy kizárható az elvtelen háttéralku közöttük. De erre mi választók is oda fogunk figyelni ... stb. A vitáknak pedig külön örülünk köztük, nem szeretnénk ismét egy alig burkolt diktatúrába tántorogni.
Bárki lehet gerinces aki a maffia ellen szavaz,ennyi a lényeg,más nem számit!Azt meg bízd csak rám,hogy én a helyemben miket írok! Megbírkózok vele,hidd el!
Még nem látom pontosan, de a zöld vonal nekem nagyon tetszik, aki ezt jól tolja, az nálam be fog jönni. Még az is lehet, hogy az átlagéletkor megközelíti a nyugati szinten pár évtizeden belül.
Még azt is hozzàtenném a helyedben,hogy intelligens,értelmes gondolatokat megfogalmazó,ezt miért hagytad ki?:) Gondolom a te értelmezését szerint csak az lehet gerinces aki balliberàlis pàrtokra szavaz.
Merkelről, Macronról vagy a szlovák kormányról, ahol eddig felszínre jöttek a koronavírus járvány miatti feszültségek. MO eddig nyugatról jött a legtöbb vakcina, de ennek ellenére jött lázár és megint böfögött egyet. A fidesz MO szégyene lett, letagadom őket a német partnereim előtt és a nevükben is elnézést kérek tőlük annak reményében, hogy jönni fog egy normális párt, kormány. Örömmel olvastam Karácsony zöld terveit is, támogatni fogom benne, remélem a műfüves pályákkal, fa nélküli parkolókkal, vízelvezető árok megszüntetőivel az azokat tervezőkkel és a műszaki ellenőreivel kezdi a helyreállítást.
Amennyiben meg tudod érthetően fogalmazni a kérdésed,még válaszolok is rá,de ez így értékelhetetlen katyvasz! Próbálkozz kérlek,ne add fel rögtön az első kudarc után!!!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!