Szia Gibi !
Mint ígértem ,írok. Újra elolvastam az említett írásod.
Próbálok sorjában válaszolni a mondataidra,gondolataidra.
Természetesen egyikünk sem tudja,tudhatja,hogy mi folyik itt,de a történésekből , hírekből lehet csemegézni,összerakni a mozaikokat. Én nem vettem ki semmit amikor a phyles részvényekkel is eljutottam a nyerőig. Arany tojást tojó tyúkot nem kopasztok. JÓ,ez vicc volt. Az okos és mindent féltő befektetők azok lehet,hogy csak itt OKOSAK ! :-) :-) Én nem szarom le őket csak NEM érdekelnek. :-) Foglalkozzanak az ő számlájukkal. 10 forint alatt is 'féltettek minket ! :-) A hangjuk olyan messze van az őszinteségtől mint M- J-től.
Hogy mi motiválja őket ????????? Ezt még a Jó Isten sem tudhatja hisz ezek talán nem is hisznek. Hát ennyi.
A többit a következő hónapok,évek után kapjuk az arcunkba. :-) :-)
Üdv: Elci.
Köszönjük. Biztos eladjuk. :-) Már csak azért is,hogy megkönnyítsük a vásárlók dolgát.
Gondolod ők nem nézik, figyelik ???
Adja el aki ...........................
ÉN NEM !!!!!!!!!!
Eddig jól tettem,pedig már 16 forintnál is tömés zajlott némely fórumozó szerint !
Szia! Ha lesz időm ránézek ma. Amit szinte biztosra lehetett TA alapon látni az lezajlott. Most egy bizonytalanabb szakasz jön. 170-180ft közé zutty benne van a levegőben.
Szia! Ha lesz időm ránézek ma. Amit szinte biztosra lehetett TA alapon látni az lezajlott. Most egy bizonytalanabb szakasz jön. 170-180ft közé zutty benne van a levegőben.
Továbbra is fent tartom, hogy a kötvénypiac fogja generálni az újabb 2008-nál is sokkal nagyobb válságot. Ugyanis a országfinanszírozás tartósan nem mehet egyre növekvő negatív kamattal. :)
OPUS Global Nyrt.