Na itt a hiba!
Már megint a görbe. Már megint a "csárt".
Ettől nem látjátok a "valót".
Pont úgy van, ahogy Gyuripapa az előbb leírta a történéseket.
Én már beláttam, hogy nem tudom mindenkinek felnyitni a szemét ez ügyben.
Most már nem is akarom.
Neked további sok sikert más papírokban, nekünk meg ezekben a papirokban.
:-))
Nezd ha gyorsan tudsz reagalni,es mindig kepben vagy akkor speka vagy :)Ez egy tipikus speka papir,elore arazzak a jovot cimszo alatt megy a buli....egy jo speka ezt nem hiszi el,csak a gorbet nezi,a kisbufi viszont elhiszi,azert ragad be.
Én pl. nem tekintem magam spekának és kisbefektetőnek sem, én egy játékos vagyok, most éppen a tőzsdén, de sokszor a pókerasztalnál, de a focipályán sem vagyok elveszett, és különben is 30 éve dolgozom mint ...rendszertervező, ott sem vagyok speka és kisbefektető. Nyomom ezerrel, és sikerrel, amerre eddig dolgoztam!
Én is arról szoktam beszélni az Opimusos ismerőseimmel,hogy a Konzum is akkor lódult meg amikor hírekkel betámasztották. Először a Hunger.hote. szállodák. A Balaton "bekebelezése". Bank.
Az Opiba még nem jöttek igazán hírek,de az "előzmények, "készülődések" azt vetítik elő.
Én már hónapokkal régebben is elővetítettem a cégek "összeolvadását" Minek kettővel "viaskodni ,hisz majdnem egy irányítás . A FŐ tulaj pedig elképzelhető,hogy 1 tulaj. :-) :-) :-)
Brutál nagy cég lenne ! Lehet ,az előszelét látjuk. FORGALOM !!!
Nem véletlen,hogy az MNB megvette az Osztrákoktól a BÉT-et. Én igazából onnantól gondolom amit gondolok.
Idáig engem igazol.
Törölt felhasználó2017. 07. 18. 18:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
szerintem hülyeség, meglepődnék rajta, jobb két vagyonkezelő. másrészt miért vette volna meg az opimust? akkora érték nem volt benne...akkor miért nem egy tőzsdei céget vett..és ott bocsátott ki rv-t.
Ja,ja meg 1-2 limitet meger ez a papir,ha mar a tobbi doglott!!Sok sikert minden spekanak,ellenben aki kisbefektetonek tekinti magat az kerulje el nagy ivben a meszaros papirokat.
Szia !
Én úgy vagyok vele,hogy senkinek sem muszáj foglalkozni a PAPÍRRAL HA NEM AKAR.
Nehogy már mi mondjuk nekik,hogy mi várható ! Tettük ezt 45 ft alatt is és felett is.
Az igazság az,hogy leginkább azok problémáznak itt akik épp eladni vagy venni akarnak.
Mindent bevetnek,hogy .......................
Törölt felhasználó2017. 07. 18. 17:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
főleg paks és a print a kulcs, ott dől(het) a lé. A volt pannon lapok felfoghatatlan nyereséget tudnak termelni, mivel a megyei kiadások országos napi lapok eladását elkerülik messze.
Törölt felhasználó2017. 07. 18. 17:57
Előzmény:
törölt hozzászólás
Általában hasonlóan látjuk a világot, nem mindenben, csak sokszor másképpen fejezzük ki magunkat.
OPUS Global Nyrt.