Sok fórumban beszélnek az Opusról. Tudjuk, a rossz reklám is reklám. :-)
Eleve az ,hogy az OPUS-ról beszélnek, alátámasztja,hogy foglalkoztatja az embereket ! :-) :-)
Igazad van, viszont SZVSZ -t fogják még rendesen bővíteni a Mezőgazdaságot az OPUS-ban.
Senki ne gondolja,hogy megáll itt a mezőgazdaság jelenléte az OPUS-ban.
Úgy mint az iparban is lesz még szerintem "bővítés" ! ( Már a nehézipart is belengették. ) Jászai.
A Kormány belengette,hogy Orosz -Magyar közös tenderek is várhatóak 3-dik Országban. :-) :-)
Én majd folyamatos híreket várok.
Szia Gyuripapa!
A kérésedre a válasz. Csak egy megjegyzés: a e-cegjegyzek.hu-n nyugodtan rákereshetsz az összes cégre ingyen, az összes cég cégadata nyilvános
A tag(ok) adatai1/5.Búzakalász 66 Felcsút Mezőgazdasági Korlátolt Felelősségű Társaság
HU-8086 Felcsút, Fő utca 65.Cégjegyzékszám: 07-09-019982
A tagsági jogviszony kezdete: 2017/07/06
A változás időpontja: 2017/07/06Bejegyzés kelte: 2017/07/31 Közzétéve: 2017/08/02Hatályos: 2017/07/06 ...
Én továbbmegyek. Engem nem is az árfolyamra ható negatív hatása érdekel hanem,hogy megoldódjon ez a veszély a Világra nézve.
Valamilyen módon, de szeretném ha megoldódna a világ békéje szempontjából..
Meg kell oldani (míg nem késő ) és meg is lesz oldva remélhetőleg.
Mivel ez volt a 6. a múltbéli eseményeket alapul lehet venni.De föld alatt volt a robbantás s nem rakéta szállt át Japán felett, ìgy délelött lesz negatìv irány ,zárásra minimális plusz. +0,1-0,4% között. Ez a véleményem.
OPUS Global Nyrt. HÍVŐK