Tegnap egész nap egy olyan kamiont követtem, aminek az volt a mottója, hogy : Our name is a promise. ;-) Jót nevettem magamban, hogy a sok szembe jövő (lebeszélőnek gúnyoltam őket), miatt nem tudok előzni, de végül, ha kicsikét lassabban is, de elértem a célomat. ;-) Persze erre jöhet majd az újabb mantra, hogy megszállottá váltam. ;-)))
Igen !
Például trógerpéter egyfolytában kommunikált például a G.R.-ben és közben kiderült,hogy csak csinálta a terepet a "furcsaságaiknak" Mongólia, unikális nyúl termék, Olaszország, stb. inkább hagyjuk, a MÚLT.
Csak azért írtam,mert akkor volt "duma", de semmi foganatja".
Most viszont inkább melóznak ahogy írtad. És MINŐ FURCSA LENNE HA ELŐRE TUDHATÓ LENNE A " VÉGEREDMÉNY " !
Jó így.
Viszont egyet tudunk. Durván 80 %. náluk van. HIVATALOSAN ! És még ki tudja,hogy ..... :-)
Szerintem is fognak, amint jön némi infó,ami elhessegeti a jelenlegi bizonytalan hangulatot. ;-) Sokan panaszkodnak, hogy nem megfelelő a jelenlegi vezetés kommunikációja, pedig szerintem jelen esetben nem azt kell nézni, hogy ki, mit mond, hanem azt, hogy mit csinál.
A cipőm megvan hozzá. :-) ( csúcs ). Tényleg,minő érdekes . A Salamon cipóm mellé 3 hete vettem egy Columbia cipőt is.
Lehet,hogy nem csak az őszi túrázásaimat vetíti előre ?? :-) :-) :-)
Igen, én is valahogy így gondolom .
Mint írtam ( látom,te is így gondolod ), elképzelhető ,hogy blue kategória lesz ! A várt események hatására.
És én NEM félnék a Kormányváltástól se. Igaz, átírná a forgató könyvet,de alapjaiban maradna a történet.
A pénzek a folytatáshoz SZVSZ (gondolom) már ott van a Magántőke alapoknál.
Megspékelik külföldi terjeszkedéssel és külföldről is jönne tőke . SZVSZ !!!
;-) Azért regisztráltam, hogy erre lehetőségem legyen.
És írok is valami érdekeset. Amióta bekerült az új vezetés azóta 235 volt a csúcs, ahol ugye megjelent a portfolió videótechnikai elemzése. Szerinted akkor ez a "csúcs" lehet bármiféle ellenállás. Én inkább kihívásnak tekintem. ;-)
Én azt gondolom, hogy nagyon komoly cég lesz az opus, simán blue kategóriaju cégépitést terveznek. Engem meggyőznek a hírek, pletykák arról hogy a háttérben komoly munka folyik. Mindenképpen egy biztos árbevétellel rendelkező, profitot termelő céget akarnak, erre biztositék számomra a jelenlegi politika elit. A lufit kizarom, már pukkant volna, mindkét cégnél. Ugyanakkor fel vagyok készülve rá hogy a gyj átmeneti árfolyamesést is hozhat, mert nyilvánvalóan nem lesznek még eredmények. Ha így lesz, bővítek és nem fog zavarni a virtualis minusz. Globális céget akarnak:-) hogy a trolloknak is kedvezzünk.
látom nagyon elszabadultál
te jöttél az est topikba megmondani hogy mit csináljunk meg mit ne, utánanéztem és láttam hogy nincs igazad
hazudoztál egy fórumtársról, akinek esze ágában nem volt "mocskolódni" (de utálom ezt a szót, minden második szavad ez)
bár nincs sok közöd hozzá, de van estem és opim is, régi és új szerzemény is, meg még egyéb más is
de ha nem lenne, egy nyilvános fórumon akkor is mindenki oda és akkor ír, amit és amikor akar (fórumrendőrség-e vagy?)
egyébként a stílusod a régi, hiába bújtatod ájtatos formába, téged minősít nem engem
befejeztem
OPUS Global Nyrt. HÍVŐK