Engem picit zavar a "cs.a." meg az, hogy elkülönített kategóriás,de ez a fórum valóban nem azt a célt szolgálja,hogy más papírokat reklámozzanak rajta.. ;-)
Hiszek a véleményedben, de gyere inkább haza az Est fórumba ott írd ezeket...és még az Opusról is beszélgethetünk otthon , ott senkit nem zavar... :))))
beírom ide is:
sehol nem láttam hogy díler "mocskolná" az opust, csupán megemlítette mint egy másik lehetőséget IS...
(mint ahogy egyéb más fórumban is szóba kerül időnként másik papír, mégsem volt rá ilyen felháborodott kirohanásod)
ha az opus ellen beszélt, akkor írd ide lécci melyik opus topikban történt, mert minimum 3, ha nem több (ez is abszurdum) létezik már
Azért,mert el akarod adni az Estmédiádat, NE itt reklámozd !!!!
ÉS KINEVETTETED magad. hogy egy napon említed az Estet az OPUSSAL.
................................. VAGY ! És röhejes . :-) :-) :-)
BUTA aki azt hiszi, DE DAGYON ,ha azért,mert az est is 2 forint alatt-ról indult az is megcsinálja ezt a kört mint az OPUS !!!!!!!!!!!
Itt NE reklámozz,mert odamegyünk és szét trolkod-juk az ottani fórumodat.
Szégyen amit csinálsz.
Pont az ilyenek miatt csináltunk egy ilyen HÍVŐ fórumot.
MENJ EL . ODA !
Szia !
Látod ? Hiába teremtettük meg a lehetőséget,hogy társalogjunk !
Ha nem tartja magát hívőnek akkor minek ír ide hisz a fórum nevében benne van !!!!!!!!!!!!
Én biztos egyik írására sem fogok válaszolni.
Talán észreveszik magukat.
SZÉGYEN, butaság, primitívség a részükről.
Szia !
Látom, idetalálnak. MIÉRT nem jó nekik a régi fórum ?
Miért csinálják, mi örömük van abban amit csinálnak ?
INTELLIGENCIA hiánya ?, mert akkor megértem,hogy FELszeretnének itt töltődni. :-)
Aki nem bízik a papírban, az figyelmen kivűl hagyja a topikot, ez a következtetés. Itt sokan 300 forintos árfolyamot várnak első körben, ők rendelkeznek részvénnyel is.
OPUS Global Nyrt. HÍVŐK