Én mindig Fideszes voltam, az is maradok.
De ezt, amit művelnek szégyen.
Hosszútávon biztosan működik.
De nem nézik a kisbefektetőket.
Sokan vannak, akik rövidtávon gondolkodtak,
Nekik nem mindegy!
egyébként tankönyvi volt, ahogy engem is a sok spekivel beültettek a trendtörési jelekre, ahogy kinyomták charton fölé, ahogy MA szintekkel játszottak, minden arra ment ki, hogy ujabb és ujabb bövítésekkel elhiggye mindenki, nem lesz napi mélypont, pläne nem ennyire mélyen
Na....mar ma okosabbak lettunk, nem hagytak bizonytalansagban a piacot. Sikerult szepen az eso trendvonal ala visszazarni, fuzios bejelentes ide vagy oda. Azert erdemes vegigbogaraszni, hogyan indult meg a lejtmenet, hogyan repkedtek a 10 meg huszezres pakkok, no meg most a zaro elotti tuzijatek sem volt mindennapi, tankonyvi volt a csorda terelese. https://invst.ly/a8b60
igen, engem is :DD U.ez volt az elképzelésem, hogy min. 470ig kimentik. De ez annyira gyenge papir....amcsi részvényeknél is ritkán lätok ilyen bearish engulfing gyertyät....ez globälis medvepiac start gyertyäja szokott lenni ritkän. Vagy amcsiknäl rossz gyj-re szokott összeomló cég árfolyama ilyet csinálni
Ne aprózzuk el, az új Ptk. módosítást követően valószínűleg pótbefizetést is teljesíteniük kell a részvényeseknek:) Nagy bukóban vagyok, de ami néha itt megy, azon lehet igazán csak kacagni:)
TA is azt a célárat adja naposon Azért nekem ez hihetetlen. De úgy tünik, igaz. Nagyon nagy hiba volt benne longot nyitnom, hisz hiäba volt trendfordulos jelzés, nem volt megerösítve. Most le is törölték, és a zuhanó trend nyert megerösítést. Vagyis minden nap rä lehet nyitni honapokig a tdt shortot.
remélem napi limittel fog esni jövő héten mind a 4nap és akkor csütörtökön végre 232 lesz. onnan már csak kis erőfeszítés a 200, ahol szeptemberig eldöcöghet, hogy aztán a 2019Q1 jelentésben majd szereplő 16 milliárdos nyereség híre után célba vegye a 100 ftot.
utoljära aug-ban 640-röl indult egy ilyen, megällo 450ig nem volt. Aztän ....kerestem, de nem is talältam hasonlo gyertyaformäciot napos charton. Csak ezt az egyet. Akkor célár ebböl 300?
Opus Global Nyrt Forecast