nem érte el az 1 millát sajnos ill. nincs meg mind, mint írtam építem le, de jól állok nagyon, és ezt nem Simicskának köszönhetem... habár lehet :))))))
Nekem óriási szerencsém volt a 208-al, elvitték a betett mennyiség 90%-át, után zúzták be, én meg köszöntem. :) Általában nem limitre teszem természetesen, ezért is mondom hogy brutál szerencsém volt, csak 208-on volt eladásom, na meg 190 körül visszavettem, amit 200 körül megint adtam, szép nap volt :)
én ezt akartam megjátszani amit ti csináltok, de kezdőként elcsesztem, beálltam plafonra eladni, nem kellett volna, most vehetném már vissza de nem jött be. Kezdők szerentcsétlensége, na majd legközelebb...
Kicsit irigy vagyok, de természetesen ügyes vagy...gratula!
Törölt felhasználó2017. 07. 06. 12:33
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 07. 06. 12:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
nézd nem szükséges elhinned, ettől az én zsebemben nem történik változás.. :) Egyébként pedig beírtam már hogy közel 1 millió darabom volt ebből, amit építek le, visszakereshető.
Törölt felhasználó2017. 07. 06. 12:31
Előzmény:
törölt hozzászólás
mit számolgattok ti itt összevissza? nem gondolojátok hogy kevés ehhez a megadott adat? Esésben veszegettem, sőt volt amikor adtam, majd még lentebb többet vettem vissza. Most meg up trend van, adogatok, majd ha korrekció van, akkor lentebb veszek vissza. Eddig nagyon bejött. Mindkét oldalon állok, tökéletes bármilyen irányú mozgás, időm van.
ezt mégis hogy sikerült kiszámolni? tekintettel arra hogy 3Ft körül volt az alja.. amúgy. 84M-nél járok, és hamarosan meglesz az 100M, amit kivettem azzal 24 millával pedig várom lejjebb, legutóbb is bejött 87-nél, vettem ott vissza sokat, bár vettem volna még, de nem leszek mohó, örülök ennek a nyerőnek is.. mindeközben az 'ms'-ek meg nyomják a ledumát amikor eladtak, utána meg visszaveszik magasabban, meg is érdemlik :)))))))))))
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.