Sziasztok,
lehet, hogy én is mennék majd, de még nem biztos.
Viszont segítséget szeretnék kérni, hogy a meghívó alábbi bekezdését hogy kell értelmezni:"A részvénytulajdonos részvénykönyvi bejegyzéséről az értékpapír-számlavezetők kötelesekgondoskodni. A tulajdonjog bejegyzését a részvényesek a befektetési szolgáltatójuknálkezdeményezhetik. Az erre nyitva álló határidőt a befektetési szolgáltató határozza meg."
Mert azt értem, hogy KELER általi tulajdonosi megfeleltetést fognak kérni, a meghatározott időpillanatban törlik a korábbi adatokat a részvénykönyvből és az aktuális tulajdonosi adatok szerint feltöltik.
Ezen túlmenően kell-e valamit kezdeményeznem a befektetési szolgáltatómnál, és ha igen, mit?
A válaszokat előre is köszönöm!
Laci
nem tudom mennyire dijaznák :)) Servíz eladások a régiómban, egész EMEA ami EU és közel-kelet) plusz Afrika és a Ruszkik, kicsit erős :)) de elvagyok amúgy....
áhh gyerekek kivagyok amúgy. ma itthonról dolgozom de kinyírnak a spanyol kutyák és egy raklap riportot is kell csinálnom, hó eleje....kivagyok.. de azért fél szemem a forumon :)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.