Egy tanács szerény tapasztalatom után. Amikor én a piac után szaladtam, mindig megszívtam és kitömtek. Esésben vegyél emelkedésben adj el általában. Ha áll a piac, várj egy kicsit, de majd az ügyesebbek elmondják.
Kiyosaki(ha jól írom) Gazdag papa, szegény papa. Jason Sweig-Agyam és a pénz, Sólyom dávid-Osztalékból szabadon. Ezen kívül Jesse Livermoore, Andre Kostolany, Benjamin Graham művei kötelezőek, van még egy csomó.
különböző dolgokba fektetem -arany, ezüst, ingatlan, más részvények (tipp pl. appeninnel szerintem jól lehet majd keresni;)-, és hagyok ebből is inkább, van még ennek a kormánynak néhány éve, szerintem megéri tartani, nem elképzelhetetlen 5-700Ft-os árfolyam sem hosszabb távon.
Nehogy azt hidd, hogy ez olyan könnyű! Én tavaly novemberben kezdtem tőzsdézni és még mindig csak kapizsgálom, hogyan kell jól kereskedni. 1 év után letisztul minden és meg fogod találni a saját stílusodat is, ez sem rövid idő. Légy türelmes, olvass rengeteg könyvet, klasszikusoktól kezdve, TA, napi gazdasági hírek és fórum. Ez a siker kulcsa.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.