NG 15 min: link
Gyorskezűek, felkészülni, vigyáz, ...
Erstés árjegyzőnek szólni, hogy nehogy elhúzza a ... 16:30-kor:)...
ui: gyanús, hogy idő előtt nekivitték a "résnek", ebből gyors menet lesz szvsz.
ebbe a fórumba felüdülni jövök, mert normális hozzászólásokat lehet olvasni, ezt köszönöm, szerinted holnap, ha törik fél 5-kor érdemes belekapni, nagyon vártam egy 2 alatti longot a gáztól, de az erste nem mer bevezetni
Szerintem rövidtávon NG
1. teszteli a 2,48-at, utána felránthatják egy menetre akár 2,62-ig is mehet. Ezzel véget is érne a rally és indulhat délnek befejezni az 5/5 eső hullámot.
2. 2,471 alatt 1 pontban jelzett felrántás storno.
Érdekességképpen írom, hogy a rendszerem egy 39,x szintet is jelez, amit előbb-utóbb meglátogatunk.
Ha bejön, ott érdemes lesz figyelni, esetleg bevásárolni, szűk stoppal.
WTI 15 min: link
WTI megcsinálta a kötelező min korrekcióját. Elképzelhető, hogy annak is csak az A hullámát. A rendszerem jelez még egy kb 45,2-es szintet, tehát még eshetünk. Utána elvileg észak a helyes irány (B? korrekciós hullám).
Az OPEC monthly report mindig délután kettőkor jön (az aktuális napon), vagy csak akkor csapódott le a jelentés tartalma?
Monday, 12 October
Thursday, 12 November
Thursday, 10 December
az eont írtam, hogy jó vétel, amikor minimumon volt a Spigel írt egy cikket, hogy zuhanjon az ár tovább szinte hihetetlen szintre, majd ment 10%-ot én eladtam, ment további20%-ot, és jött a cikk, hogy menjen még napi 10-et, valoszínüleg ott is megveszik a gazdasági újságírókat, pedig a célom a 10 euró körüli kereskedés volt, mindig lesz új lehetőség, talán pont a gáz, már nem várod 2,4 alá?
WTI 5 min: link
WTI a korábban várt 50 helyett 50,91-ig ment el. Most egy korrekciós fázisban van.
1. 20151009-től vagy oldalazni fog 51,9-49 sávban
2. vagy amint elkészül a charton jelzett B-vel délnek indul a C hullámot formálva.
Én 2 pontnak adok nagyobb esélyt. Bárhogy is legyen 50,91-hez közeledve nyitnék egy shortot. SL 51, cél <=49,28.
Gáz továbbra is erőtlen. 20150915-én indult az 5 befejező le hulláma.
20151002-óta máig elkészült a 4/5 korrekciós hullám (csupa hármas szerkezet), amit a 20150925-i (betöltött) rés alja megfogott. A korábban említett 2,58-as szintnek, egy korrekció beiktatása nélkül, most túl nagy esélyt nem adok.
A rendszerem szerint az irány továbbra is dél, (2,404 alatt várt aljjal), azonban hamarosan fordulat várható.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.