én eladtam 157, és 158-on 153 volt az átlag kb 4000X4ft haszon, vettem opimust több mint 140000db-ot, abban legalább olyan mértékben lehet izgulni, mint a gázban, kívánom neked a 2,52-öt,
A legideálisabb ha Bét zárás után keveredik 2.52 fölé s ott is marad másnap reggelig akár tovább emelkedve. Így nem kell remegve nézni, mert úgysem tudom eladni :)
Másnap meg már kényelmesen lehet szemlélődni.
sziasztok pénteken elutaztam négykor és rá sem néztem eddig, lett közel 4000gáz longom, amit beraktam 171-en 153 az átlag, és kaptam közel 40000 opimust 6,5-ön de abba a fórumba nem írom be, mert ott ölik egymást azt 7,2-ön raktam be eladni, és még közel 50000vétel is maradt 6,1-en az ma teljesülhet szép napot mindenkinek. Gázban én is örülnék a 2,52-2,62-nek
NG 15min: link
NG most egy korrekciós fázisban lehet (4/5). 2,5/2,53/2,58max-ig felmehet. Nagy rallyra nem számítok. Szerintem a fő irány továbbra is LE.
Hupsz, pont a beírt 2,404 volt az idáig tartó esés alja. Eltelt egy kis idő, most már lehet egy szerény visszateszt célárat kalkulálni: 2,47-2,52. Magasabban egy 2,62-es szint is megjelent.
Viszont a fő trend továbbra is le. Én ezt látom a rendszeremben.
192 km/órás sebességgel közeledik Joaquin az USA keleti partjához
Egyelőre a Bahamák felett helyezkedik el a Joaquin névre keresztelt hurrikán, amely a harmadik az Atlanti-2015-ös szezonban. A keleti parton, ahol Sandy három évvel ezelőtti pusztítása még élénken él az emberek emlékezetében, felkészültek a hurrikánra.
fogalmam sincs gázról alig van hír a neten, de az biztos, hogy egyszer hamarosan jön egy hatalmas emelkedés, csak az a kérdés honnan, kéne doki biztatása, már régen írt ide, kíváncsi vagyok neki van-e még, és mit vár. Az eonnál a végső lökést a spigel cikke adta, hogy minden pénzem beletegyem, annyira mesterséges pánik keltés volt, remélem jön egy híres meteorológus, és az évszázad telét jósolja
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.