A legjobbakkal is megesik hogy a hulyesegek es hulyek ki hozzak a sodrabol foleg ha meg penze is banja az embernek. En arra leszek kivancsi hogy India a szankciok ellenere tenyleg vesz e olajat Iraktol es ha vesz mit kap erte az Usatol.ez nagyon betehet az olajnak. DAX-on en is gondolkodtam de en meg varok vele egy kicsit eselyes hogy a 12000 jobban meg kozeliti. Gaznal szivesen latnam mar 3 alatt Jo hetveget kivanok
Elnézést akarok kérni a fórumtól a délutáni kirohanásom miatt,túl alpári voltam.A certizéshez hozzátartozik az árjegyző eltünése,vagy egyéb technikai malőr,de nem folytatom.Sajnos be kell kalkulálni ezt is,mint azt,hogy az internetes kereskedési felület is bemondhatja az unalmast.Szóval nem könnyű kenyér és ez rossz döntést szülhet.Na most ugye gizus csak leesett,3.123-ig,de én úgy gondoltam zárok,mert átakartam szállni daxlongra..Hát a dax futi egyenlőre esik az SP-vel együtt.A fél öt és öt óra között daxlongjaim már szép mínuszban vannak.Ugyanakkor megtanulhattam volna már,hogy ilyen ideges piacon nem hagyok pozit hanem zárok.Remélem hétfőn nem kell attól tartanom,hogy a DAX-t beverik,mert akkor hígitanom kell.Gizi meg olyan szeszélyes,hogy inkább zártam,a nyerő meg jött a bukszámba.Jó spekázást mindenkinek és nagy nyerőt!:-)
Nem t...om,várok hátha 5-ig vissza jön.Nem igaz,hogy olyan nagy gond 50000 db certit megvásárolni.Plusz még a kinnlévő certikkel is lehet az árjegyzői sávban kereskedni,nem értem.
Körülbelül most van a certiár 95-100 ft között!Vajon milyen technikai hiba lehet,mert longcertit lehet venni 50000 db-t Nem értem,mi a faxra várunk?Hol az árjegyző?Megkéne büntetni az ERSTE Bankot ezért!
Nagyjából most van a certi ár 90-95 ft körül.Napiban meglenne benne a 20 ft darabonként szinte!'5 .20-kor volt az utolsó kötés!Mi van már emberek,meddig kell még várni?Tavaszig?Szánalmas ez az egész.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.