angyal, kb 3-4 havonta én is csinálok ilyet, h elütöm vagy a darabszámot, vagy a termék nevét.az az érdekes, h az esetek kb felénél nyerek, felénél nem. de vigyázni kell vele, mert utána kapkod az ember. a múlt heti otp 1500 long certit ma kicsivel több, mint másfél kiló plusszal zártam. 15000 euro short certiben még mindig benne csücsülök, bár csökkent a minusz. ne izgulj, jó leszel! :-)
A daxli mindjárt 12500 felett,usákok felhúzzák,jó lesz az Neked!Sp shortom játék 500 db-bal bekötött.Euró shortom is van játék 500 db.Giziben is egy játék 500 db-s tétel várakozik longra 115 ft-n.Jó játékot! :-)
Te sem vagy rossz,ill én sem vagyok annyira jó.Ma rossz SP short certit vettem SPTS35-t TS36-s helyett .Hirtelen megindult a futi 2.894 környékén van a kiütési ára a certinek én meg bepánikoltam.Ezt dobtam és vettem a másikból aminek a K.O ára egy százassal feljebb van.Egy pár K mínuszt sikerült is csinálnom.Egyszerűen nem figyeltem. :-)
Helló secutor komám!Szerencsém volt reggel ahogy lett árjegyzés zártam az összes DAX longom 2292 ft-n.Aztán volt még egy long köröm100 db-s tételben daxliban ma,fogtam 40 pontot vele.Jelenleg euroshortra várok 1.630 körül be is lépnék egy pár ezer darabbal.Gázt még egy kicsit lejjebb várom 2.9 alatt már veszegetném longra szintén egy pár ezret.Full játszótőkém jó fele marad cash-ban! Jó szerencsét és jó szelet! :-)
szia angyal, a gizi shortokat ma zártam 166-168 közt, sőt 8000-el átfordítottam longba. Elaludtam a tőzsde elejét, így lemaradtam a dax long zárásról, sőt még bővítettem lentebb. 19-re lapot kértem, de a 2500 longot már zárnám 12500 körül. Múlt héten mind az 500 long lalit kiszórtam nyerőben. folytatódjék a játék! :-)
Kösz szépen!Gázhoz annyit,hogy jó lesz a shortod közelít a 2.9-hez.2.9 alatt long nyitáson gondolkodom.DAx longjaim nagy részétől 12440-n érzékeny búcsút vettem.12345-70 között nyitottam újakat.Remélem a FED elnök szavaira USA után hétfőn a japcsik is szárnyalnak. Ez remélem daxló barátunkat 12500-ig vagy a felé löki.USA indexek az égbe mentek,DAX-t is seggbe rúghatná végre valaki.OTP 10000 alatt zárt,de sztem fordulni fog.Ricsi sztem fel fog menni 5500 felé,de ez nem tuti.Csak én gondolom így?Euro shortot én majd rzután szándékozom nyitni.Pénteken már az OTP-nél minden korábbi certivel lehet újra kereskedni,csak én későn öt óra után kaptam észbe és akkor már zárva volt a cirkusz! Na majd hétfőn!Vasárnap ügyelettel kezdek,hétfőn reggel viszont lelépek és egész nap tudom nyomni a trédeket!Jó időt az Adrián ill.sok sikert a tőzsde hullámain Neked!:-)
szia angyal, gondoltam, h nyaralsz :-) a daxot bővítettem 2200 certire, 12480-nál szórnám ki, de egyelőre nem akar addig menni. 8000 gizi shortom van 2.96 felettről 2.9 alatt zárnám. ma vettem 1500 otp longot 782-846 közt, már rég volt ilyen certim próba cseresznye, a ricsi megállt, remélem nem zuhan be - tegnap még higítottam egy kevéssel, amikor 6 %-kal esett. az 5500 megfogta, de ha még egyszer a környékére szédül, biztos zárom a felét. az euroshorton párszáz ezer mínusz jegelődik, de ezzel foglalkozom most a legkevésbé. a héten a horvátoknál rovinjban nyaralok, de amíg a skacok alszanak délelőtt trédelek egy keveset mint most is, délután az adria hullámai várnak. jó trédeket neked is! :-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.