A TS40-ben kéne már árat jegyezni!Vagy megint olcsón vesz és majd ha gáz ár újra felmegy újra indul a jegyzés?Most van napi minimum körül az ár,persze ez jellemző ilyenkor tűnik el!Jelenleg 0 ft ért van a legjobb vételi 5000 db-bal.
Sziasztok, tudtok ajánlani NG short index certit EUR currency-vel? Csak longot találtam mindenhol... NG fordulni látszik, egy korrekció befigyel szerintem, túl sokat emelkedett a napokban, torpanás nélkül.
De majd fog fordulni,egyszerűen idegesek a piacok.Egyébként a natgasweather egy hidegbetöréses képet mutat,persze,hogy pánik lett,de lesz még enyhe idő.Plusz megnőtt a kereslet az amerikai gázra Európában és Kínában,de ez is beárazódik lassan.Ahogy láttam 3.195 volt a teteje gizinek.Sztem lassan jó lesz egy shortra.Jósolni nem akarok,de sztem lesz még benne korrekció lefelé pont a készletek feltöltése miatt.Ha nem akkor idén télen a 4 dollár körüli gázár is összejöhet.Sőt.....
Szánalmas amit az árjegyző csinál,ha akarna akkor tudna kötni.Sztem gizi fordulni fog,most lehetne olcsón bevásárolni,nem értem miért nem akar árat jegyezni.
TS40-s gázcertiben 15 47-kor volt utoljára kötés!Pont amikor betettem a vételim akkor lépett le a köcsög árjegyző,most meg ott a gizi ára 3.140 környékén és teljesült is volna vételim!Tetű banda!
Ez akkora cikk ! Venezuela meg teli van Olajjal ! egyébként valaki mondja mar meg nekem , hogy ha mondjuk arra szeretnek fogadni , hogy Venezuelaba vjsszeternek az olajvallalatok , es lesz ujra bevetele az ottani allamnak akkor mit lenne erdemes vennem ??
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.