2.752-nél fordult a gáz ,erről lekéstem.De a daxshortokat úgy kivágtam,hogy csak úgy füstölt.Jelenleg csak cash van nálam.Ma már csak figyelő üzemmódban maradok.Sok sikert Neked! :-)
Off: Hát én ma már zártam a shortok felétt 12770-től lefelé sávosan 12741-ig.Ha lejjebb megy 12700-ig akkor a többit is zárom.Nem életbiztosítás dax shortcertiben sokáig ülni.
tegnap nyerő lehettem volna, 650-nél zártam volna az egészet, de mohó voltam. lehet, h ma zárom egy részét, de az összeset biztos nem, mert az a típus vagyok, h inkább kiülöm, de az adott instrumentum egy részével mindenképp nyerőt próbálok realizálni. ha kiütik a certit, drágább certin legalább ugyanazt a tételmennyiséget újranyitom, középtávon többnyire bejön :-)
Én tegnap tudtam volna nyerőben zárni az egész pakkom amikor lement 12740 alá.Sebaj majd ma zárom mindet.Hallgass az agyad első gondolatára.Mindig az a nyerő,a kezed csak bukót generálhat.Saját tapasztalat.Az erő legyen Veled! :-)
Gratulálok az euro/forint sikereidhez,nálam dax shortzárós nap van.Gizi pihenget 2.75 körül.Daxshorthoz egy hír: https://www.forexlive.com/news/!/chinas-foreign-ministry-on-the-wires-20180801
szia, köszi a részletes választ. elcsesztem, gizit adtam vettem, de még az egyötödét sem zártam 2,82 felett. legalább a kétharmadát kellett volna, de valamiért azt hittem, h elmegy majd 2,866-ig. a grafikonjaidon bearishnek tűnik. régebben is úgy tűnt, h nem a kereslet alakítja az árfolyamát, hanem a termelés és a tározás. más mint egy részvény. ma úgy tűnik a gizivel bukni fogok, a dax meg nem akarja egyelőre megadni magát, a ricsi meg megijedt az ötezres szinttől. ettől függetlenül trédre fel! kezdődjék a játék! :-)
Helló secutor pajti!DAX short nálam is játszik remélem beverik 12600-ig is akár!Gizit nem tudom mi történt vele!Voltál eszembe,hogy 2.83 környékén biztosan zártad a swingjeid egy részét.Ma a 122 ft-s certijeimet nyerőben adhattam volna,de ugye bukóban eladtam őket.Összesen vagy 10K-t vesztettem.De cserébe a DAX shortokkal és longokkal jóval többet nyertem az elmúlt napokban.Számszerűsíteni a nyerőm nem akarom,mert ez a fórum nem erről szól.Gizinél spekulációt sejtek az amerikai gázexporttal kapcsolatos megnövekedett igények miatt.Ha jól tudom most a Távol-Keleten tombol a hőség és a klÍmák miatt óriási az elektromos energia igény.USA ugye LNG-t szállít Japánba ill Dél-Koreába is.USA időjárást is a kánikula jellemzi szóval ez is növeli a keresletet.De valószínű,hogy a kinálati oldalon a gáztárolókban kevesebb a gáz ezért a kitermelést fokozni kell a palamezőkön.Viszont a többlet kitermelés hatására is csökkenhet a gáz ára.Ill a határidős kereskedők olcsóbban el kezdik megvenni a gázt,hogy mire jön a fűtési szezon ősszel spekulatív long pozícióikat nyerővel tudják zárni.Egyébként szezonálisan a gáz augusztusban elég olcsó szokott lenni.Hirtelen ennyit tudok mondani Neked! :-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.