Hát ezt leverték szépen.A shortot jól éreztem csak hamar zártam,de ilyen árjegyzés mellett nem bánom, a maradék egyet tartom.Longjaid megvannak még?Tartod? :-)
Hát majdnem elment a maradék shortom 3.192-ig jött le gizus.Én azért amikban bízom,hogy leteszik 3.170-ig.Tervem az lenne,hogy félötös jelentés után újra "gázos" leszek.Téteket megteszem, short ill long oldalra is.Győzzön a jobbik oldal. :)
aztán usa bedönti estére )) ravasz ez a gáz, DE SÁV sok sok éve http://bit.ly/2Drh7X7 apropó. az gáz az olaj után szokott menni, hetes késésekkel - régen emígy vol erről pompi talán többet tud mondani
Bocs igazad van,London majd du.1 után jön a képbe,de már húzzák feljebb gizit,most már 3.23 környéke stabilan.Tegnap 3.210-3.245 között nyitottam shortot,most feljebbről fogok.Long szaga van egyenlőre.
Ha jó a mai adat mehet fel,most london time van 30pontos sávban mozog,meglátjuk.Én azért USA nyitáskor egy kis leszúrást várnék.Mindenesetre stabilan 3.2 felett rázza a farát a kicsike jelenleg. :-)
Hát volt már gizi 3.280 felett is tegnap,én arra számítottam,hogy leteszik 3.2 alá ma napközben,itt már a többi shortot is zárnám.3.250 felett pedig újra nyitnám a ma zártakat.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.