nem nagyon bír 45 fölött megkapaszkodni, pedig közben volt egy direkt incidens Szíriában (amerikaiak lelőtték a szíriai hadsereg egy vadászbombázóját, az orosz személyzet meghalt), a szír állam tiltakozott, de még az oroszok sem álltak melléjük.
ez kb olyan, mint amikor régebben lottóztam, volt egy háromtalálatosom, és a másik két szám is csak EGGYEL ment mellé (az egyik oldalra, a másik lefelé)
csak EGGYEL.
érted ugye.
Ez nem mondtam, 16x-os az áttétel jelenleg.. ha véletlen lesz egy 4% felpatt bármilyen okkal vagy oknélkül az má 60% hirtelen felindulásból :)Napon belüli 60% ehhez mért kockázattal ;)
A kiütési pontokat ellenálláshoz vagy támaszhoz szokták tenni.. egyszer csúnyán ráfaragtam egy ilyennel, 0,02 pontal kitütték, utána megállás nélkül ment 1-2 HÉTIG a másik irányba...Az sokba került, de főleg mentálisan.. Ez kb úgy nézett ki hogy most levinnék 43.40-re és onnan fel 68-ig.. Gondolhatod :)
Hát én gázban vagyok érdekelt,2.85-2.920 közt sávban nyitottam longot.Olajban minden logika és hír ellenére ill ezek hiányában én longot mondok a TL64-re és a TL63-ra is.Pusztán csak spekulálok.Tehát no KO!
nincs TL64-em továbbra sem, kívülről követem és jó szándékból figyelmeztetem azokat, akik bent vannak, mert biztosara veszem, hogy kiütik. Szerintetek nem? Szavazzunk ;)
Kedves barátom!Fórumon elhangzottakra nem kereskedünk!A kezdő kollegáknak maguknak kell eldönteni,hogy milyen certivel akarnak kereskedni.Olyan meg csak a mesében van,hogy mindig nyerúnk és sosem bukunk.Saját magamat tudom példának hozni.Eleinte szarrá nyertem magam utána megy agyon buktam magam a certtizéssel.Jó pár kiütés átélése után csak azt tudom mondani,hogy óvatosan és kis tétekkel szabad játszani.A korlátot maga a kereskedő lelkivilága és kockázatvállalása jelenti.Én még mindig csak tanonc vagyok certizés terén.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.