Breaking, más fórumon elcsípett pletykaszintű info: "Ha igaz a hir, ket kinai bank leallitja a dollarban torteno tranzakciokat, nyersanyag vasarlas Oroszorszagtol, es a juanosokat is korlatozza!"
"Zelenszkij elnök tűzszünetet akar és békét - a szóvivője szerint még mindig tárgyalnak az időpontról és a helyszínről.A Kann News izraeli média szerint Zelenszkij ukrán elnök kérte Bennet izraeli miniszterelnöktől, hogy közvetítsen Ukrajna és Oroszország között." Ha ez netán még a hétvége folyamán megvalósulna, akkor hétfőre lehet az olajban egy nagyobb zutty a támasz törésével... mondjuk én shortból beszélek..
Lehet egy ilyen megoldása is a dolognak: http://keptarhely.eu/view.php?file=20220225v02xclb26.jpeg Van egy 1-5 egyezőségünk és a 4. hullámból egy 1,618-as fibónk. A vége eléggé káoszos, tetőépítés szerű, tegnap csúnyán összecsuklott, naposon már divergál, de mindig nyitva hagy még egy kiskaput, hogy mi van, ha még csak most láttuk a 4-est? Vagy a tőkének tényleg elég volt 1 napra a pánik és már azt árazzák, hogy nem lesz itt komoly szankció az olaj és gáz korlátozás vonatkozásában, mert azt az EU nem engedheti meg magának, közben meg a szomszédos kis országok paráznak, hogy vajon elég lesz-e Putyinnak Ukrajna? Na, de Kazahsztán, vagy Belarusz elég volt? Már a svédeket, finneket is fenyegeti...
hàt olajka , vaskèz ès toljàk agy nèlkül ..csodalkozom , hogy 150 alatt vagyunk. gizi: itt is hönnek , de nem ertem, hogy vmi hôvegi ràngatàs / opciôk/ vagy egy nagy raketa.
WTI (Apr 22) nálam továbbra is 75 dolláros célár (2020/04/21-től tartó emelkedés 23,6-os Fibo-ja) Most következő pár napban még várok egy utolsó kapaszkodást felfele. A 2021/12/02-tól tartó emelkedést 23,6-os Fibo, napos BB-közép fogta, innen jöhet az utolsó felkör, de már erősen RSI, MACD divergenciával. Szerintem technikai alapon 90-93 között egyértelmű sell. Ha határozottan szakad 88-as szint következő megállók pattanásra: 84, 80.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.