Szimpatikus lenne egy 4,8, ez esetben egy fej-vállat bele lehetne látni, de nem kőbe vésett, alkalmazkodni kell hozzá ahogy mozog, de ma eddig elég jó momentummal megy. Olajban a 95-ös célár is túlteljesült. Órásban már divergencia van, készen is lehet az egész szerkezet, de előfordulhat, hogy csak egy újabb korrekciót készít elő és a végén exponenciálisan elindul felfelé. Naposon még semmi extra. Ha az exp eset menne tovább, akkor az már a háborús eset lenne, de ki tudja ha lesz is, milyen lesz? Totál, hibrid, elszigetelt, villám, elhúzódó, stb...
Olajka: Próbálják fékezni, de megy mint egy terminátor, vicces lesz, ha nem lesz raketta és robog tovább. A 2008as olaj csúcs az inflációval korrigálva 220 -230 dollár , az még odébb van. A rakétàzás gyorsan elhozna egy csúcsot / 150 usd/ és az beszakadhatna utána 100 alá. Ki tudja? Vladimir is belépett a discord szerverre )))) Gizike : hát barmok.
WTI-oil ellenállást tört fefelé!-Private banking:- ÁRU ÉS NYERSANYAGOK- TECHNIKAI ELEMZÉS - 2022.02.10. WTI olaj, napi: Kis megállás jöhet az emelkedésben, mert túlvett lett, ami miatt ezekben a magasságokban a long felvétele technikai alapon nem indokolt. Viszont a fő trend emelkedő, azon belül lejöhet akár 75-ig is, de attól még inkább a vételi oldalt lesz érdemes keresni. Az emelkedő trendvonal messze elhagyva, így itt még soká várható tartós komolyabb lefele mutató fordulós minta kialakulása. Ha csökkenne is az árfolyam, több támasz (75, 81,25) miatt se lenne elvárható komoly esés. Tartós hosszú ideig magas árakkal számolhatunk a jelenlegi minta alapján. Ellenállások: 93,75; 100. Támaszok: 75; 62,5; 56,25, 50.
lehet , nem tudom, én itt még nem merek venni. a követkető réssel leszakításnál ott várok lent , az azért fájhat még rendsen ....nem értem mit akarnak a fiúk azontúl , hogy kiosztanak irdatlan pofonokat.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.