Tűz ütött ki egy LNG terminálnál, azért esett be, mert az export csökkenhet emiatt. Ha kiderül mennyi a kiesés, és nem számottevő, akkor hamar rakétázhat vissza 9 fölé, vigyázzatok.
Elég tisztán IV) hullámban van, tehát még kellene egy wave lefelé. Ugyanakkor 5H BB erős támaszt jelenthet jelenleg. Mindenesetre én még várom le minimum 7.9-ig (impulzitása alapján több is lehet benne).
9,4$ körül shortoltam, habár még elképzelhető volt egy felszúrás (volt is), a heti alakzat elég erős üzenet volt. Most egy újabb támasznál megállt, de szvsz még folytatja az esést (persze még visszamehet az alakzatba is, hiszen az heti, az eheti gyertya mutatja meg kitört-e valójában lefelé).
Hetes: ék, esést jelzett, ami el is kezdődött, az alakzat célára: 6,5$ körüli érték. Naposon bementünk a 20 EMA alá, itt a célár 7,7$ körüli érték (50 EMA).
#NG ez a rusnya némber megint sz@patja a jónépet. úgy tűnt elindult újabb csúcsra fel, erre 9-nél az h lefordult, finom kifejezés - földbe döngölték a longokat. korrekciónak egyre durvábbnak néz ki, látható fordított fej-vállaknak is, de nem látom jlenleg h mitől jönne vissza.
Haha, Zsolti még ki is áll majd hogy elmondja, hogy nagyon hálás hogy milyen mértékletesek voltak a jó urak a Parlamentben. Mindenki tudja hogy a magyar kormány bábja, mert rajtuk múlik hogy ül-e majd a horvátoknál.
Nos a 200 napos mozgo elesett, üzenet : ov azt csinal amit akar vészhelyzet ürügyén, kicsit venezuela szint amikor szethordtak az ottani allami olajceget. Érdekes a reakció, ahogy hernádi úr kussol szépen….ugye ő a részvényesi érték növeléssel demozott. A következő szerintem, hogy belenyúl az állam a molba. Nekem az tetszene, ha összevonnák az mvm el, fele embert kirugnák / igen zsolti téged is/ és jönne egy magyar exon.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.