Nekem az a véleményem az, hogy WTI törni fogja inkább az emelkedő vonalat és beesik 90 alá.. persze lehet még elsőre megveszik 87-88 környékén, amikor már mindenki dobálja el meg ráad... majd meglátjuk...
NG megközelítette a 4.8-at. Továbbra is az emelkedő csatornában halad, amíg ez nem változik, addig long. Ha kiesik belőle, akkor az esés szerkezete mutatja majd hogy melyik irányba kell tovább gondolkozni. . WTI ismét csak egy korrekciót csinált, így ismét a long vonatra szálltam. 99 körüli célár és 90 körüli stop mellett jó az RR így 92,4-nél.
Olajka: nincs raketa , es jön vissza . Terminator, a paki kereskedők riyadban megvették az esést két nagy pofon után amit a gazdiktol kaptak )))) Gizi : hát )))))’
Multkor beszivatott a parasztshort, kimaradt sok a nagy menetbol. Ezert ugy dontottem most tartom, igy meg a szeles swinget hagytam ki - kibirtam nevetes nelkul. Zarni kell a biztosat, foleg NGben.
pár longban ragadottként is próbálva reálisan látva a dolgot, nem tudom mitől lenne most a tavasz közeledtével 5 meg 6 környékén... Szóval azon vagyok, még a lehető legmagasabb ponton vágjak ki mindent... (...valamit pluszban, valamit minuszban.)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.